Acasă Monden Georgiana Lobonț a împlinit 30 de ani. Cum și-a sărbătorit artista ziua...

Georgiana Lobonț a împlinit 30 de ani. Cum și-a sărbătorit artista ziua de naștere în vacanță: „Sunt un om fericit”

234
0

Georgiana Lobonț, împreună cu familia și câțiva prieteni, se afla în vacanță. Au plecat în Tenerife în urmă cu câteva zile, iar aseară au motiv de sărbătoare, asta pentru că artista și-a sărbătorit ziua de naștere.Georgiana Lobonț și-a luat familia și prietenii și a plecat în vacanță. Artista se află în Tenerife de câteva zile, iar oamenii dragi i-au pregătit un moment special, asta pentru că astăzi își sărbătorește ziua de naștere.

RECLAMĂ

Georgiana Lobonț a împlinit 30 de ani

Pe Instagram, Georgiana Lobonț a postat imagini de la miezul nopții, atunci când a fost sărbătorită de cei dragi. Artista a schimbat prefixul, căci a împlinit 30 de ani. Cântăreața spune că este recunoscătoare pentru tot ce are și încântată de noua etapă din viața ei. Georgiana Lobonț a fost sărbătorită la un local din Tenerife.

„Gata. M-au ajuns și cei 30 de ani! Sănătate îmi doresc pentru mine, familia mea și toți oamenii! Urmăriți până la final video…să vedeți ce am pățit! Așa ceva niciodată nu am mai văzut. Mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în toți acești ani și ați contribuit la evoluția mea, la înțelepciunea mea, la succesul meu, la momentele frumoase dar și grele, celor care mă iubiți și m-ați făcut să fiu ceea ce sunt azi! Cel mai mult îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce am trăit și trăiesc, pentru părinții mei, surorile mele, socrii mei, soțul și copiii noștri! Sunt un om fericit”, a scris Georgiana Lobonț, pe Instagram.

Artista a plecat într-o vacanță de vis în Tenerife

După o perioadă plină din punct de vedere profesional, artista a decis să ia o scurtă pauză de la evenimente și a plecat în Spania. Cântăreața spunea, la acel moment, că și-a dorit să plece în vacanță. A ales să se relaxeze alături de familie și prieteni în Tenerife.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/georgiana-lobont-a-implinit-30-de-ani-cum-sia-sarbatorit-artista-ziua-de-nastere-in-vacanta-sunt-un-om-fericit-foto-332975.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDe ce ai picioarele reci mereu, chiar dacă afară este cald. Lucrurile la care trebuie să fii atent
Articolul următorLaurențiu Reghecampf riscă excluderea din fotbal. În cât timp trebuie să-și plătească datoria către Universitatea Craiova. Documente oficiale