Acasă STIRI SPORTIVE FRF şi LPF exclud numele lui Adrian Mititelu. Se vorbeşte despre Universitatea...

FRF şi LPF exclud numele lui Adrian Mititelu. Se vorbeşte despre Universitatea lui Corneliu Stroe

783
0
Ideea ca „U“ Craiova să fie reintrodusă urgent în circuitul primei ligi n-ar fi doar o simplă vorbă aruncată în vânt.

Pe lângă faptul că în discuţie este unul dintre cele mai iubite branduri fotbalistice din România, Mircea Sandu şi Mitică Dragomir ar intenţiona astfel să se revanşeze în faţa unui oraş căruia, din cauza divergenţelor cu Adrian Mititelu, i-au făcut o mare nedreptate.

RECLAMĂ

Problema ar fi că Dragomir şi Mircea Sandu ar face orice ca numele Craiovei să fie legat din nou de prima ligă, dar exclud ca numele lui Adrian Mititelu să apară în această combinaţie.

 

Situaţia este însă foarte încurcată din moment ce Mititelu deţine brandul Universitatea Craiova, în timp ce Mircea Sandu şi Dragomir mizează, se pare, pe un club nou, neapărat cu Ştiinţa sau Universitatea în nume, condus de celebrul preşedinte al Craiovei Maxima, Corneliu Stroe, şi de fostul conducător de joc al alb-albaştrilor de la începutul anilor ’90, Pavel Badea.

 

Sunt zvonuri, însă, că nici Adrian Mititelu nu stă cu mâinile în sân. Consiliat de Marcel Iancu, Mititelu intenţionează ca în aceste zile să anunţe, aşa cum a promis, noua organigramă a clubului. Oamenii săi s-ar afla în discuţii cu câţiva jucători din prima ligă, astfel ca, în cel mult o lună, să se formeze un nucleu cu care să se înceapă reconstrucţia Universităţii. sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentEXCLUSIV: Ora 21. Dulce-i graiul de folclor pe Oltenia 3TV
Articolul următorGorj: Bărbat acuzat că a abuzat sexual cinci fete cu vârste cuprinse între şase şi zece ani, reţinut.