Acasă Stiri Gorj: Bărbat acuzat că a abuzat sexual cinci fete cu vârste cuprinse...

Gorj: Bărbat acuzat că a abuzat sexual cinci fete cu vârste cuprinse între şase şi zece ani, reţinut.

734
0

Un bărbat de 66 de ani din judeţul Gorj, acuzat că a abuzat sexual cinci fete cu vârste cuprinse între şase şi zece ani, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

RECLAMĂ

Potrivit poliţiştilor, bărbatul este din localitatea gorjeană Leleşti şi este vecin cu părinţii fetelor care ar fi fost agresate de acesta. Părinţii minorelor spun că fetele s-au plâns că ar fi fost abuzate sexual de un localnic în urmă cu mai multe luni, însă nu le-au crezut întrucât îl cunoşteau pe bărbatul indicat ca fiind „un vecin serios”.

De asemenea, bunica uneia dintre fete a povestit că, marţi seară, şi-a găsit nepoata de şase ani plângând, după ce ar fi fost pipăită de bărbatul respectiv. Astfel, femeia a sunat la Poliţie, la faţa locului fiind trimis un echipaj care l-a luat pe bărbat şi l-a dus la audieri. Ulterior, alţi patru localnici au depus plângere la Poliţie împotriva bărbatului.

La audieri, bărbatul a negat acuzaţiile, însă doi dintre părinţii fetelor care au depus plângere la Poliţie au declarat că abuzurile asupra copilelor durează de aproape doi ani.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, sub acuzaţia de întreţinere de relaţii sexuale cu un minor şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă. Sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentFRF şi LPF exclud numele lui Adrian Mititelu. Se vorbeşte despre Universitatea lui Corneliu Stroe
Articolul următorVâlcea: Doi elevi de 16 ani, o fată şi un băiat, au dispărut de cinci zile în judeţul Vâlcea