Acasă Stiri Fratele lui Bercea Mondial a fost arestat preventiv

Fratele lui Bercea Mondial a fost arestat preventiv

818
0

Fratele lui Bercea Mondial, Vasile Anghel, zis Amar Generalu, ridicat, miercuri dimineaţă, în urma unor percheziţii domiciliare în Dolj, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de Judecătoria Craiova, fiind acuzat de înşelăciune şi fals.

RECLAMĂ
Fratele lui Bercea Mondial, ridicat în urma unor percheziţii în Dolj, a fost arestat preventiv

Vasile Anghel a fost prezentat, vineri, în faţa magistraţilor Judecătoriei Craiova şi a declarat că este nevinovat.

Magistraţii Judecătoriei Craiova au emis mandat de arestare pe numele lui Vasile Anghel încă din noaptea de joi spre vineri, acesta nefiind prezent la emiterea mandatului întrucât se afla internat în spital. Vineri dimineaţă, judecătorii au cerut să fie adus la audieri, iar atunci Amar Generalu a declarat că este nevinovat.

Alături de fratele lui Bercea Mondial au mai primit mandate de arestare şi celelalte două persoane cercetate alături de el. Mai mult, după audierea celor trei, poliţiştii au extins cercetările şi asupra altor două persoane, pentru care au fost cerute mandate de arestare, termenul de judecată urmând să aibă loc pe 15 noiembrie.

Astfel, în prezent, în acest dosar sunt cercetate cinci persoane.

Decizia în cazul celor trei suspecţi nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Dolj.

După emiterea mandatului de arestare, Amar Generalu a fost dus direct în arestul IPJ Dolj.

Fratele lui Bercea Mondial, Vasile Anghel, zis Amar Generalu, ridicat miercuri dimineaţă în urma unor percheziţii domiciliare în Dolj, şi transportat la spital după ce, în timpul audierilor, a avut dureri la inimă, a fost reţinut pentru 24 de ore, cu acceptul medicilor.

Anghel a acuzat dureri în piept în timpul audierilor, o ambulanţă fiind chemată la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj, unde erau audiaţi cei trei bărbaţi suspectaţi de fals şi înşelăciune, care fuseseră ridicaţi în urma perchezi ţiilor.

În final, la spital au fost duşi doi dintre cei trei bărbaţi audiaţi, întrucât unul dintre complicii lui Vasile Anghel a reclamat că şi lui îi este rău.

SURSA: MEDIAFAX

RECLAMĂ
Articolul precedentBianca Rus, acuzata a plecat cu “amintiri” dintr-un apartament! Ar fi luat un aparat foto si un lantisor!
Articolul următorPrima victorie din Liga I! CS Turnu Severin – Gloria 1-0!