Acasă Stiri Bianca Rus, acuzata a plecat cu “amintiri” dintr-un apartament! Ar fi luat...

Bianca Rus, acuzata a plecat cu “amintiri” dintr-un apartament! Ar fi luat un aparat foto si un lantisor!

1972
0
bianca rus

Scandalurile se tin scai de Bianca Rus. In urma cu patru ani, solista a locuit intr-un apartament inchiriat, din Militari, iar acum este acuzata de proprietar ca, in momentul in care a plecat, ar fi “confisacat” cateva bunuri care nu-i apartineau.

RECLAMĂ

Face ce face si reuseste sa se certe cu cineva. In ultima vreme, Bianca Rus trece din scandal in scandal, unul mai aprig decat celalalt. Dupa ce l-a acuzat pe Gheorg, fostul ei coleg de platou, de hartuire sexuala, apoi s-a contrat cu Andreea Tonciu, in direct, aseara, la CANCAN TV, iata ca solista s-a trezit acum in mijlocul altui conflict, cu radacini mai vechi, ce-I drept. De data aceasta, insa, ea este cea care s-a trezit pe banca acuzatilor. Un avocat, care a preferat, momentan, sa-si protejeze identitatea, sustine ca Bianca Rus ca i-ar fi furat un aparat de fotografiat si un lantisor de aur: “In urma cu patru ani, ea a locuit cu chirie intr-un apartament cu trei camera din Militari, timp de un an. In momentul in care a eliberat locuinta, am observant ca mi-au disparut mai multe lucruri personale, printre care un aparat foto performant si un lantisor de aur. De atunci, n-am mai auzit nimic de ea”, a povestit avocatul, pentru CANCAN.ro. La randul ei, contactata telefonic de reporterii CANCAN.ro, Bianca Rus sustine ca nu-si mai aminteste nimic despre aceasta poveste: “Ce avocat? Eu n-am stat nicaieri cu chirie, de cand am venit in Bucuresti. Eu am apartamentul meu si am o situatie materiala foarte buna, nu am nevoie de lucrurile altcuiva, sa fie clar”, a declarant Bianca, pentru CANCAN

sursa: cancan

 

RECLAMĂ
Articolul precedentRegina muzicii populare si-a facut lifting? Maria Ciobanu neaga : “Nimeni nu s-a atins de muschii fetei mele!
Articolul următorFratele lui Bercea Mondial a fost arestat preventiv