Acasă Monden Fosta gimnastă Simona Amânar are o familie superbă! Înce relații este cu...

Fosta gimnastă Simona Amânar are o familie superbă! Înce relații este cu soțul ei și cu cei trei copii

373
0

Ajunsă la vârsta de 43 de ani, fosta mare gimnastă Simona Amânar are o familie superbă, având trei copii împreună cu soțul ei. Multipla campioană este căsătorită din 2002 cu Cosmin Tabără, în prezent viceprimar al Timișoarei. Acum, Simona Amânar se poate lăuda cu o viață liniștită și este bucuroasă că a refuzat să intre în politică, atunci când i s-a propus.

RECLAMĂ

A obținut 7 medalii olimpice și 10 la Campionatele Mondiale, câștigând cu echipa patru titluri mondiale consecutive. În 2007, Simona Amânar intra în Hall of Fame-ul gimnasticii mondiale, fiind cea de-a doua româncă, după Nadia Comăneci… Acum are 43 de ani, este mama mândră a trei copii, dar și un dascăl de excepție. Cu toate acestea, ea a trebuit să facă față multor provocări pentru a avea o carieră de succes în gimnastică. În plus, viața ei s-a schimbat enorm după ce s-a retras din viața competițională și a devenit soție și mamă.

Simona Amânar are o familie superbă

A fost una dintre gimnastele de aur ale României, iar acum, la cei 43 de ani, Simona Amânar se laudă cu o viaţă liniştită. Are o carieră înfloritoare, se iubeşte de peste 20 ani cu acelaşi bărbat, Cosmin, fiul fostului ministru Valeriu Tabără, iar cei trei copii îi aduc o mulţime de bucurii.

În privința celor trei copii, fosta mare gimnastă spune că toți au înclinații către sport. Alex, băiatul cel mare, schiază de la 3 ani, practică Ju Jitsu în timpul disponibil, a mai făcut tenis, fotbal, înot și scrimă. Fetița, Ștefania Teodora, face tenis, dar se axează și pe școală mult. Cât despre mezinul Tudor, acesta va merge din toamnă la școală, iar părinții îl vor îndrepta și către sport, urmând ca băiatul să aleagă singur.

În ceea ce privește relația cu soțul ei, Cosmin, cu care aniversează 21 de ani de căsnicie pe 14 iulie 2023, Simona Amânar spune că o susține în tot ceea ce face. Cu toate acestea, ea recunoaște că, dată fiind ocupația acestuia, soțul ei petrece destul de puțin timp în compania familiei.

„Soțul meu este foarte serios în munca lui și preocupat de oraș, așa că, din păcate, petrece acum destul de puțin timp în compania noastră, dar de fiecare dată încearcă să câștige timp lângă noi. Avem noroc cu casa de vacanță din Retezat, mai fugim acolo uneori și petrecem împreună cu prietenii”, a precizat Simona Amânar.

Ce spune despre situația actuală a gimnasticii din România

Acum, Simona Amânar are 43 de ani și este mama a trei copii – Alexandru Iosif (student), Ștefania Teodora și Tudor Valerius. La fel ca și Nadia Comăneci, Simona a ajuns și ea un model de urmat pentru generațiile viitoare de sportivi. În prezent, ea este cadru didactic la Universitatea de Vest din Timișoara.

Într-un interviu mai vechi, Simona a vorbit despre primii săi pași în sala de gimnastică, dar și despre situația actuală a gimnasticii din România. Fosta campioană avea doar 6 ani când s-a apucat de gimnastică. Talentul și munca au ajutat-o pe Amânar să ajungă a doua sportivă română inclusă în „International Gymnastics Hall of Fame”, prima fiind Nadia Comăneci.

Simona este de părere că s-au schimbat multe în gimnastica românească și că acest sport nu trebuie sufocat cu întrebări legate de rezultate.

„Rezultate cum au fost ale noastre, cu siguranță nu vor mai fi niciodată pentru că s-au schimbat multe lucruri”, a mai spus Simona Amânar.

sursa

;https://www.bzi.ro/fosta-gimnasta-simona-amanar-are-o-familie-superba-ince-relatii-este-cu-sotul-ei-si-cu-cei-trei-copii-4759042?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR1B43IdY_cAsQfNHQwBmbI36f_4_Ju1jNBVRcxp7qBagoh6vbuMo28QDbY

RECLAMĂ
Articolul precedentVestea uriașă primită de Reghecampf de la Corina Caciuc, chiar de ziua lui + Poza pe care i-a dedicat-o Anamaria Prodan
Articolul următorTheo Rose, după ce a fost acuzată că și-a pus silicoane. „Nu se potrivește. E ca nuca în perete”