Acasă Monden Vestea uriașă primită de Reghecampf de la Corina Caciuc, chiar de ziua...

Vestea uriașă primită de Reghecampf de la Corina Caciuc, chiar de ziua lui + Poza pe care i-a dedicat-o Anamaria Prodan

326
0

Corina Cociuc a transmis o veste importantă în ziua în care Laurențiu Reghecampf a împlinit 48 de ani. Și Anamaria Prodan, fosta lui soție, i-a dedicat o imagine fostului soț.

RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a decis să rezilieze unilateral contractul cu CSU Craiova pentru a dat curs unei oferte pe care a primit-o de la Al Tai, prima ligă din Arabia Saudită. Antrenorul împlinește astăzi 48 de ani și a primit o urare deosebită.

Corina Caciuc, actuala parteneră a antrenorului, a postat pe Instagram o imagine cu un tort special: „La mulți ani, dragostea mea. 1+1=4”. Corina a dezvăluit astfel că cei doi vor deveni din nou părinți. 

Partenera lui Reghe a transmis și un text pe Instagram: „La mulți ani celui mai important om din lume! Ești eroul meu și mereu vei fi, tati!”. Cei doi mai au un băiat, pe Liam, în vârstă de un an și 4 luni.

„La mulți ani, Laurențiu! Dumnezeu să-ți lumineze drumul spre succes! Semnat Ana, Rebe, Sarah, Bebeto”, a fost urarea transmisă de Anamaria Prodan. Cei doi au revenit la sentimente mai bune, după ce anul trecut au fost protagoniștii unui veritabil scandal. 

În septembrie 2022, impresara l-a acuzat pe Reghe ca a înșelat-o, cei doi și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public. Chiar s-a ajuns la violență fizică! Multe luni a fost liniște, n-a mai apărut nicio veste despre cei doi, iar acum Anamaria Prodan susține că a îngropat securea războiului cu antrenorul Laurențiu. 

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ce-imagine-a-postat-anamaria-prodan-aniversare-laurentiu-reghecampf-711790.html

RECLAMĂ
Articolul precedentȘeful din Poliția Română care a condus 20 de ani fără permis și-a țepuit omul de încredere / Victima a cerut ajutorul instanței
Articolul următorFosta gimnastă Simona Amânar are o familie superbă! Înce relații este cu soțul ei și cu cei trei copii