Acasă Monden Florin Salam și Dan Bursuc s-au împăcat! Și-au vorbit din nou la...

Florin Salam și Dan Bursuc s-au împăcat! Și-au vorbit din nou la un an distanță de când s-au certat pe TikTok. Cum au ajuns să facă pace

254
0

Și-au aruncat vorbe grele în urmă cu un an pe TikTok, iar de curând, au anunțat că au revenit la gânduri mai bune. Florin Salam și Dan Bursuc au făcut pace și au apărut pentru prima dată împreuă de când s-au certat. Manelistul și-a cerut iertare astăzi de la impresar.Florin Salam și Dan Bursuc au fost „ca frații” până în urmă cu un an, atunci când s-au certat pe TikTok. Și-au aruncat replici dure, au spus unul despre altul că ar consuma droguri și părea că nimic nu îi va determina să se împace, asta până astăzi când au apărut, din nou, împreună și au făcut pace.

RECLAMĂ

Florin Salam și Dan Bursuc s-au împăcat la un an distanță de la scandalul de pe TikTok

În mai multe videoclipuri, Florin Salam și Dan Bursuc au declarat că s-au împăcat și au dat uitării trecutul. Impresarul a povestit că a fost sunat de manelist, implicat în ultimele zile în scandalul cu Bogdan de la Ploiești, și i-a propus să facă pace. Dan Bursuc spune că nu a putut să îl refuze pe Florin Salam, căci îl consideră ca fratele lui mai mic și îi leagă și o prietenie de ani buni.

„Cea mai mare surpriză, că dacă tot m-a chemat Florin să punem la punct mai multe lucruri frumoase împreună și m-a sunat și mi-a zis: „Bursucul meu, vino lângă mine” și vreau să ne vadă tot mapamondul că între noi există frăția aia frumoasă și plăcerea aia de a ne iubi (…) Lumea aștepta de mult această întâlnire… Florin m-a sunat și mi-a spus că: „În această dimineață, vreau să fii lângă mine, că tu mă iubești cel mai mult” și este adevărat. Voi știți cel mai bine ce am putut realiza noi de o viață întreagă împreună și eu n-am să îl las niciodată pe acest om și am să îl susțin cu toată ființa mea și o să fiu alături de omul acesta pentru că e sufletul meu, e copilul crescut de mine”, a povestit Dan Bursuc, în mediul online.

Manelistul și-a cerut iertare de la impresar

Într-unul din videoclipuri, Florin Salam a declarat că îi pare rău că a ajuns să se certe în trecut cu Dan Bursuc și i-a cerut iertare public, spunând că impresarul i-a fost mereu alături și nu ar fi normal din partea lui să vorbească urât la adresa lui.

„Vreau să îmi cer iertare, că ești fratele meu mai mare”, a spus Florin Salam.

SURSA: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/florin-salam-si-dan-bursuc-sau-impacat-siau-vorbit-din-nou-la-un-an-distanta-de-cand-sau-certat-pe-tiktok-cum-au-ajuns-sa-faca-pace-337521.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMomente de panică pentru finii lui Gheorghe Turda! La un pas de o pierdere importantă: „Fără el nu trăiesc pe acest pământ”
Articolul următorBogdan de la Ploiești, hotărât să încheie scandalul cu Florin Salam: „Decât să înjur, mai bine…”. Manelistul susține în continuare că nu a făcut nimic greșit