Acasă Monden Bogdan de la Ploiești, hotărât să încheie scandalul cu Florin Salam: „Decât...

Bogdan de la Ploiești, hotărât să încheie scandalul cu Florin Salam: „Decât să înjur, mai bine…”. Manelistul susține în continuare că nu a făcut nimic greșit

176
0

Scandalul dintre Bogdan de la Ploiești și Florin Salam a stârnit o mulțime de reacții în ultimele zile și se pare că artistul vrea să facă pace cu „Regele manelelor”. Bogdan de la Ploiești spune că nu ar fi în stare să facă cuiva rău, căci este un om cu frică lui Dumnezeu și susține că nu s-a comportat nepotrivit la nunta de la care a fost dat afară.Încă de ieri, Bogdan de la Ploiești spunea că va posta pe YouTube un videoclip cu „șeful României”. Acel videoclip s-a lăsat așteptat, căci astăzi la ora 12.00, manelistul a lansat o melodie cu Adrian Minune, nimeni altul decât nașul de cununie al lui Florin Salam, căci l-a cununat pe manelist cu prima lui soție, Fănica.

RECLAMĂ

Bogdan de la Ploiești vrea să încheie scandalul cu Florin Salam

După ce a lansat melodia cu Adrian Minune, Bogdan de la Ploiești a postat mai multe mesaje pe TikTok, în unul dintre ele spunând că decât să înjure, mai bine vine în fața fanilor cu noua melodie.

„Decât să înjur, mai bine fac asta”, este mesajul postat de Bogdan de la Ploiești, pe TikTok.

În cel de-al doilea mesaj, Bogdan de la Ploiești spune că nu a făcut vreodată rău cuiva și este puțin probabil să facă așa pe viitor. Manelistul a mai declarat că este un om cu frica lui Dumnezeu, de aceea își dorește să nu mai fie implicat în scandalul cu Florin Salam, dând de înțeles că nu ar fi greșit cu nimic față de colegul lui de breaslă.

„Niciodată în viața mea nu aș fi făcut rău cuiva, eu am frică de Dumnezeu și tot ce faci se întoarce împotriva ta! Totuși, am ales să vă surprind și să vă bucurați de această frumoasă melodie”, a mai spus manelistul.

Susține că, de fapt, Florin Salam a încercat să îl înjosească la nunta respectivă

Zilele trecute, Bogdan de la Ploiești declara că, de fapt, nu el a fost cel care s-a comportat urât față de Florin Salam, ci „Regele manelelor” ar fi încercat să îl înjosească la nunta la care fost invitat să cânte, acolo unde se mai aflau oameni care l-au mai chemat și la alte evenimente.

În același timp, Florin Salam declara că l-a luat pe Bogdan de la Ploiești pe lângă el să cânte și acum când a devenit cunoscut, ar fi uitat cine l-a sprijinit la începutul carierei.

SURSA: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/bogdan-de-la-ploiesti-hotarat-sa-incheie-scandalul-cu-florin-salam-decat-sa-injur-mai-bine-manelistul-sustine-in-continuare-ca-nu-a-facut-nimic-gresit-337517.html

RECLAMĂ
Articolul precedentFlorin Salam și Dan Bursuc s-au împăcat! Și-au vorbit din nou la un an distanță de când s-au certat pe TikTok. Cum au ajuns să facă pace
Articolul următorUniversitatea Craiova îşi lansează echipamentul în care vrea să câştige titlul. Cine va concerta la White&Blue Party în Bănie.