Acasă STIRI SPORTIVE Florin Răducioiu a spus care a fost una dintre cele mai mari...

Florin Răducioiu a spus care a fost una dintre cele mai mari greșeli din cariera sa

206
0

Florin Răducioiu (54 de ani), fost internațional român, a vorbit despre una dintre greșelile pe care le-a făcut în cariera sa de fotbalist profesionist.

RECLAMĂ

Florin Răducioiu, despre una dintre cele mai dificile perioade din cariera sa: ”Nu eram obișnuit”

Florin Răducioiu consideră o greșeală împrumutul la West Ham, în Premier League, în 1996, de la Espanyol. Românul a jucat doar jumătate de sezon la gruparea engleză, iar acum a vorbit despre perioada petrecută la Londra.

”În primul rând, a fost o mare greșeală că am semnat pentru West Ham. Nu trebuia să mă duc într-o zonă, într-un campionat foarte dur atunci, în epoca aceea. Din punct de vedere fizic, al contactului fizic… și în Spania, și în Italia se juca dur, dar nu așa.

Nu eram obișnuit cu asemenea joc, nu am fost pregătit pentru asemenea joc foarte dur, care m-a copleșit, m-a depășit total.N-am fost pregătit pentru asta. Nu eram obișnuit… să fiu călcat în picioare, să fiu lovit fără minge, tot timpul, la cornere… Momentul culminant e când primesc un cot în ochi și am zis că eu nu mai joc.

Nu eram pur și simplu un jucător pregătit pentru așa ceva, eu am venit să joc fotbal. Înțeleg să mai primesc o lovitură, dar nu această exagerare, cu această bestialitate.

De aici am început să mă cert cu el. Nu am mai intrat în teren, într-adevăr. Paulo Futre a făcut această declarație, care după ani de zile mi-a zis că nu ar fi trebuit să o facă. Până la urmă, eu nu am vorbit urât despre Paulo Futre. Nu mi s-a părut foarte colegial să spui despre mine că sunt o ”primadonna”.

Înțeleg că nu este campionatul pe care mi-l doream, mi-am dat seama că este o greșeală foarte mare și plec după 6 luni din cauza acestui manager general, care se numește Peter Storrie. Revenind la asta, nu a fost o chimie între mine și Harry Redknapp”, a spus Florin Răducioiu, potrivit iamsport.ro.

Florin Răducioiu se pregătește de nuntă

Florin Răducioiu a divorțat în 2017 de Astrid, prima soție, iar acum se pregătește de nunta cu Andreea Albăstroiu, cu care e logodit de cinci ani.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/florin-raducioiu-a-spus-care-a-fost-una-dintre-cele-mai-mari-greseli-din-cariera-sa-2967077

RECLAMĂ
Articolul precedentAndreea Marin dezvăluie cel mai greu moment din cariera ei în televiziune. S-a întâmplat recent, după 30 de ani de experiență în lumina reflectoarelor.
Articolul următorFlorin Prunea: ”Fără dar și poate, este numărul 1 din România”