Acasă Monden Andreea Marin dezvăluie cel mai greu moment din cariera ei în televiziune....

Andreea Marin dezvăluie cel mai greu moment din cariera ei în televiziune. S-a întâmplat recent, după 30 de ani de experiență în lumina reflectoarelor.

249
0

Andreea Marin e un etalon al televiziunii din România și se află în lumina reflectoarelor de mai bine de 30 de ani. În cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Spynews.ro, ”Zâna surprizelor” ne-a dezvăluit care a fost cel mai greu moment al carierei sale. Totodată, ne spune și cum face față criticilor oamenilor care o urmăresc.De mai bine de 30 de ani, Andreea Marin reușește să atragă atenția oriunde merge. ”Zâna surprizelor”, așa cum i se mai spune, are o carieră impresionantă, iar în cele trei decenii aceasta a reușit să ducă la bun sfârșit multe proiecte frumoase, care mai de care mai speciale și care au bucurat publicul.Care a fost cel mai greu moment din cariera Andreei Marin! Dezvăluiri exclusive

RECLAMĂ

Ne-am întâlnit cu Andreea Marin în cadrul unui eveniment monden, acolo unde frumoasa vedetă a venit îmbrăcată impecabil, într-un costum alb și purtând cu ea cel mai important accesoriu, zâmbetul! Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu vedeta și am fost foarte curioși să aflăm care a fost cea mai mare provocare pe care Andreea Marin a avut-o de-a lungul carierei sale în televiziune, cel mai greu moment.

Ei bine, acest lucru s-a întâmplat recent, iar Andreea Marin ne-a spus că este vorba despre gala Nu există nu se poate, pe care a avut-o în urmă cu puțin timp la Palatul Parlamentului, acolo unde au fost prezenți foarte mulți invitați. Evenimentul a fost unul foarte complex și deloc ușor, după cum spune vedeta, însă a meritat și totul a ieșit așa cum și-a dorit.

”Gala Nu există nu se poate, pe care am produs-o și am găzduit-o recent la Palatul Parlamentului, a fost un eveniment foarte amplu, cu mulți oameni valoroși, cu toții sub același acoperiș în aceeași seară, un format complex, nu a fost ușor, dar a meritat”, a spus Andreea Marin, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cum reușește Andreea Marin să gestioneze criticile oamenilor din jur

Atunci când ești în lumina reflectoarelor, nu ai cum să nu ai parte și de critici, mai nou hate, așa cum se numește. Întrebată cum gestionează ea situațiile de acest fel, atunci când le întâmpină, Andreea Marin spune că a învățat de-a lungul celor 32 de ani de carieră cum să treacă peste toate.

Vedeta susține că ea știe cine e, ce poate și nu se îndoiește niciodată de ea, chiar dacă unii îi spun lucruri mai puțin plăcute și o critică. Andreea Marin susține că atâta timp cât ea face totul cu dăruire, nu are de ce să bage în seamă părerile negative ale oamenilor.”Eu sunt atât de învățată cu toate pentru că am 32 de ani de carieră și am trecut prin situații hilare uneori, ciudate alteori, am învățat să am această verticalitate, să am spinarea dreaptă mereu, eu știu cine sunt și nu mă îndoiesc de mine pentruu că alții și-ar dori asta. Sunt un om corect, atâta vreme cât eu știu că îmi fac totul cu dăruire, nu am de ce să-mi fac probleme”, ne-a mai spus vedeta.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/andreea-marin-dezvaluie-cel-mai-greu-moment-din-cariera-ei-in-televiziune-sa-intamplat-recent-dupa-30-de-ani-de-experienta-in-lumina-reflectoarelor-exclusiv-video-335064.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCătălin Botezatu a cheltuit o avere pentru o femeie! Designerul, despre cel mai lung flirt, dar și despre cea mai scurtă cucerire
Articolul următorFlorin Răducioiu a spus care a fost una dintre cele mai mari greșeli din cariera sa