Home STIRI SPORTIVE Florin Costea revine in Liga I! “Am vorbit cu el, este dispus...

Florin Costea revine in Liga I! “Am vorbit cu el, este dispus sa vina la noi!” Cine este omul care insista sa ii salveze cariera fostului stelist:

456
0
loading...

Florin Costea isi pregateste revenirea in Liga I, dupa o pauza de sase luni in care nu a mai evoluat pentru nicio echipa.

Au trecut sase luni de la ultimul meci oficial jucat de Florin Costea, cel cu Spartak Trnava, din preliminariile Europa League, iar lucrurile nu au mers deloc conform planurilor fostului stelist.

loading...
loading...

A crezut ca, fiind liber de contract, isi va gasi usor un contract in strainatate, insa lucurile nu au stat asa. Acum, fostul sau antrenor de la Steaua, Ilie Stan, vrea sa ii intinda o mana de ajutor si sa il aduca la Chiajna.

Cei doi s-au inteles deja, iar mutarea ar putea fi oficializata zilele urmatoare.

“Lui Florin i-am propus in toamna sa vina la Chiajna pana la finalul sezonului, ca sa ne ajutam reciproc. Sa aiba posibilitatea sa joace, ca sa plece apoi intr-un campionat din afara, dar sa nu aiba pretentii financiare exagerate.”

“Atunci nu s-a putut, dar miercuri el a vorbit cu Gabi Margarit, antrenorul secund, si a spus ca daca nu isi gaseste ceva convenabil in strainatate pana pe 15 ianuarie este dispus sa vina sa joace la Concordia.”, a declarat Ilie Stan pentru ProSport.

sursa: sport.ro

loading...
loading...