Home Uncategorized DECLARATIA MIHAELEI RADULESCU despre anuntul despartirii lui Banica jr de Andreea Marin

DECLARATIA MIHAELEI RADULESCU despre anuntul despartirii lui Banica jr de Andreea Marin

833
0
loading...

Rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu este proverbiala. Cele doua vedete tv de top si-au aruncat una alteia sageti veninoase ori de cate ori aveau ocazia. Vezi ce ne-a declarat diva in urma cu cateva minute despre cutremurul din cuplul Banica jr

loading...
loading...

Paradoxal, Mihaela Radulescu a dat mereu senzatia ca alearga detasat in plutonul fruntas, in timp ce Andreea venea mereu gafaind din urma.

Vezi mariajul: Mihaela Radulescu a fost prima nevasta a lui Banica jr. Cei doi s-au casatorit in 1997 insa nu au rezistat mai mult de doi ani. Dupa Mihaela, in viata lui Stefan a aparut Andreea Marin, cu care s-a casatorit in 2006.

Vezi copilul: Mihaela Radulescu s-a maritat in 2004 cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Cei doi au impreuna un fiu, Ayan, nascut tot in 2004. Andreea Marin a ramas si ea insarcinata cu sotul ei, Stefan si in 2007 a nascut o fetita superba, pe Violeta. Dar tot in urma Mihaelei… a devenit mama la 3 ani distanta de ea.

Vezi divorturile: Mihaela Radulescu a divortat de trei ori pana acum. Culmea, din 10 in 10 ani. Prima data de Bogdan Radulescu in 1989, dupa cateva luni de casatorie. Apoi, in 1999 s-a despartit de Banica jr, iar in 2009 de afaceristul Elan Schwartzenberg. De data aceasta Andreea pare sa vina tare din urma, cu doar doua despartiri. Prima oficiala in 1998, de Cristian Gheorghita, cu care se casatorise in 1995, cand Andreea avea doar 21 de ani. A doua separare cea ce pare a fi una iminenta, anuntata azi de cei doi soti Banica.

Jurnalistii WOWbiz i-au solicitat Mihaelei Radulescu o declaratie legata de anuntul facut in aceasta seara de Banica jr, fostul ei sot, care a informat opinia publica asupra faptului ca a pus capat mariajului cu Andreea Marin. Diva, stabilita de 3 ani in Principatul Monaco, ne-a declarat adineauri: “Nu e treaba mea, deci nu comentez. Multumesc pentru intelegere”.

sursa: woowbiz.ro

loading...
loading...