Home Monden Fiica lui Gabi Luncă, devastată de durere după moartea cântăreței: ”O să...

Fiica lui Gabi Luncă, devastată de durere după moartea cântăreței: ”O să ne revedem”

567
0
loading...

Lumea muzicii lăutărești trece printr-o mare tragedie. La miezul nopții a fost anunțat decesul artistei Gabi Luncă! Una dintre fiicele cântăreței, devastată de durere după vestea primită.În doar o săptămână, trei nume mari ale muzicii lăutărești din România au pierdut lupta cu viața după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Cornelia Catanga a murit în urmă cu doar câteva zile, vineri noapte a decedat Nelu Ploieșteanu, iar în urmă cu doar câteva ore și Gabi Luncă a plecat la ceruri.

loading...

Gabi Luncă a murit! Fiica ei, devastată de durere

Vestea a venit ca un șoc pentru toată țara, însă cel mai greu e pentru famiile celor decedați. La miezul nopții, imediat după anunțarea decesului lui Gabi Luncă, Rebeca, una dintre fiicele artistei, a postat un mesaj plin de durere pe pagina sa de socializare.

Ea a publicat pe contul său de socializare o fotografie din tinerețe cu mama și tatăl ei și a ținut să precizeze că la 23 de ani de la moartea părintelui său, acum cea care i-a dat viață a plecat să-i fie alături bărbatului pe care l-a iubit și l-a divinizat.

”După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viata întreagă! O să ne revedem…”, a scris fiica lui Gabi Luncă pe Facebook.

Gabi Luncă a stat internată mai multe zile la ATI

Cunoscuta cântăreață a muzicii lăutărești a ajuns în urmă cu doar câteva zile la secția de Terapie Intensivă, acolo unde s-a prezentat cu probleme grave de respirație. Ea a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, iar vedeta a fost băgată la aparate, starea sa de sănătate fiind foarte deteriorată.

Ea respira cu ajutorul unui plămân artificial, iar copiii săi au sperat că o minune se va întâmpla, însă ieri a fost anunțat decesul.

Acum întreaga țară se pregătește să-și ia adio și de la Nelu Ploieșteanu, dar și de la Gabi Luncă, plecați aproape împreună din această lume.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/fiica-lui-gabi-lunca-devastata-de-durere-dupa-moartea-cantaretei-o-sa-ne-revedem-251247.html

loading...