Home Stiri „Criminalul de pe Facebook”, la un pas de libertate / Decizia judecătorilor

„Criminalul de pe Facebook”, la un pas de libertate / Decizia judecătorilor

382
0
loading...

Un criminal cu sânge rece, care a violat, torturat și ucis o tânără pe care o cunoscuse pe Facebook ar putea fi eliberat, peste câteva luni, când judecătorii vor analiza cererea sa.

loading...
loading...
  • Individul care a violat și ucis o tânără „agățată” pe Facebook este la un pas de libertate
  • Judecătorii vor analiza cererea de liberare condiționată peste câteva luni
  • Criminalul a primit aproape 16 ani de pușcărie

Nicu Alin Cristea, alias „Criminalul de pe Facebook”, ar putea scăpa din pușcărie, în luna august, după ce a solicitat liberarea condiționată. Asasinul care a șocat întreaga țară a mai depus o solicitare similară, anul trecut, însă magistrații i-au respins cererea. „Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de petentul condamnat CRISTEA NICU ALIN, deţinut în Penitenciarul Giurgiu, împotriva încheierii nr. 1313/17.08.2020 din dosarul nr.1301/2020 al Judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Giurgiu. Menține termenul de analiză la data de 04.08.2021. Obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Definitivă”, au decis judecătorii.

Cristea a fost condamnat la 15 ani, 11 luni şi 10 zile zile de închisoare, pentru uciderea tinerei Eliza Dragne (foto jos). În plus, instanţa de fond a admis acţiunea civilă formulată de părinţii fetei şi l-a obligat pe bărbat la plata a 1.000.000 euro daune morale şi 25.000 euro daune materiale. Potrivit procurorilor, Cristea, care la data comiterii faptei avea 29 de ani, şi-a întâlnit victima pe Facebook. Ulterior, sub pretextul că merg la o discotecă, bărbatul a dus-o pe un câmp, unde a atacat-o. Eliza a fost bătută, violată, înjunghiată cu o șurubelniţă, sugrumată cu un șnur şi lăsată să moară de frig, pe câmp.
sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/criminalul-de-pe-facebook-la-un-pas-de-libertate-decizia-judecatorilor-251211.html

loading...
loading...