Acasă Monden Femeie dusă cu duba la tribunal, în dosarul unui impresar celebru /...

Femeie dusă cu duba la tribunal, în dosarul unui impresar celebru / Martora a refuzat să se prezinte la proces

420
0

Procesul celebrului impresar Radu Baron ia o turnură neașteptată: o femeie citată în dosar va fi dusă sub escortă, cu duba, la tribunal, pentru a lămuri situația.

RECLAMĂ

La scurt timp după ce a fost condamnat penal în dosarul „Haiducii”, celebrul impresar Radu Baron a deschis un proces în care solicită anularea unei sancțiuni contravenționale. Pentru a elucida situația, judecătorii au citat o martoră, însă, fiindcă aceasta a refuzat să se prezinte la proces, au luat o decizie radicală: au trimis poliția după ea! „Dispune citarea martorei Popescu Maria Cristina cu mandat de aducere; adresă Judecătoria Deta pentru audierea martorului asistent prin comisie rogatorie”, a hotărât instanța.

La începutul anului trecut, impresarul Radu Baron a primit lovitura de grație la Curtea de Apel Brașov, care l-a declarat infractor, cu acte-n regulă, după ce au dat o hotărâre definitivă în scandalul penal declanșat de furtul mărcii „Haiducii”. „Admite apelurile declarate de părțile civile Caloeanu Cristian și Vieru Cătălin, împotriva sentinţei penale nr. 162 din 30 iulie 2021 a Judecătoriei Târgu Secuiesc, pronunţată în dosarul nr. 1984/322/2018, pe care o desființează în ceea ce privește omisiunea obligării inculpatului la plata cheltuielilor judiciare făcute de părțile civile, și rejudecând:

Obligă inculpatul Baron Răduț la plata sumei de 2000 lei către fiecare din părțile civile Caloeanu Cristian și Vieru Cătălin cu titlu de cheltuieli judiciare. Menține restul dispozițiilor sentinței penale atacate. Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Baron Răduț. Obligă inculpatul Baron Răduț la plata sumei de 100 lei către stat cu titlu de cheltuieli judiciare. Obligă inculpatul Baron Răduţ la plata sumei de 1000 lei către partea civilă Caloeanu Cristian cu titlu de cheltuieli judiciare în apel. Definitivă. Pronunţată în data de 22 februarie 2022, prin punerea hotărârii la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei”, a fost decizia Curții de Apel Brașov.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/femeie-dusa-cu-duba-la-tribunal-in-dosarul-unui-impresar-celebru-martora-a-refuzat-sa-se-prezinte-la-proces-297979.html

RECLAMĂ
Articolul precedentLeo de la Strehaia se zbate între viață și moarte! Sora afaceristului, declarații șocante: ”Ne așteptăm în orice clipă…”. Familia a împânzit porțile spitalului
Articolul următorDeclarația șocantă a actorului cercetat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării /