Home Stiri Declarația șocantă a actorului cercetat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării /

Declarația șocantă a actorului cercetat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării /

60
0
loading...

Un actor celebru, care a jucat alături de vedete precum Maia Morgenstern, a justificat într-un mod incredibil afirmațiile uluitoare făcute în spațiul public cu privire la minoritățile din România.

loading...

Cercetat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, actorul Vlad Seceleanu susține că nu merită să fie sancționat, deoarece sintagmele „cioară borâtă”, „țigan infect” și „gay frustrat” sunt normale și nu ar afecta vreo comunitate din România.

Actor condamnat penal, ajutat de Ministerul Justiției să participe la examenul de notar / Reacția Uniunii Notarilor din România

Actorul a făcut afirmațiile după ce în spațiul public au apărut informații referitoare la mama sa, notărița Lidia Seceleanu (foto sus, dreapta; în stânga – cealaltă arestată, notărița Eugenia Cuțaru), care a fost prinsă cu un pistol deținut ilegal – notăriță care, de altfel, este arestată preventiv în prezent, într-un mega-dosar DNA. (Comunicatul DNA, aici).

SCANDALOS / Notăriță celebră, prinsă cu un pistol deținut ilegal / Cum a ajuns în situația incredibilă!

EXCLUSIV / Funcționarul public prins cu un pistol deținut ilegal, târât în scandalul retrocedărilor buclucașe / Detalii incredibile​

„Judecătoarea cu epoleți”, „păruială” în instanță cu notărița primarilor penali, din cauza unui avocat condamnat într-un dosar DNA / Penalii comit fapte, Camera Notarilor Publici București doarme!​

EXCLUSIV / Cum au fost interceptate notărițele care furau case prin metoda „Nepotul” / Le-au plantat microfoane în birouri, ca în filmele de la Hoolywood

EXCLUSIV / Ele sunt notărițele reținute de DNA! Cum acționa gruparea specializată în falsificarea testamentelor!

Referitor la postările de mai sus, actorul Vlad Seceleanu a susținut că nu i se pare nimic deplasat și că nu ar merita să fie sancționat de CNCD.

Culmea, în timp ce Seceleanu susține că sintagma „țigan infect” este normală, pentru „țigancă împuțită” fostul președinte Traian Băsescu a fost sancționat de CNCD cu avertisment. După un proces lung, Băsescu a scăpat de sancțiune, însă, printr-o hotărâre irevocabilă, ÎCCJ a stabilit că, totuși, sintagma “ţigancă împuţită” este discriminatorie.

Actorul Vlad Seceleanu este cel despre care SPYNEWS a dezvăluit că a participat la examenul pentru a deveni notar cu avizul reprezentanților Ministerului Justiției, la doar câteva zile după ce a obținut amânarea aplicării pedepsei, într-un dosar în care a fost condamnat pentru că a șofat beat. Mikhael-Vlad Seceleanu, fiu de notar și actor celebru pe YouTube, a ratat șansa vieții sale, cu toate că a avut un sprijin de nădejde chiar din partea Ministerului Justiției. În urmă cu trei ani, tânărul a fost condamnat la 9 luni de închisoare, pentru conducerea unui vehicul în stare de ebrietate, beneficiind de amânarea pedepsei pe o perioadă de doi ani.

„Stabileşte inculpatului Seceleanu Mikhael Vlad, fiul lui Ghiţă Radu şi Seceleanu pedeapsa de 9 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, pe un termen de supraveghere de 2 ani. Dispune amânarea aplicării pedepsei de 9 luni de închisoare, stabilite în sarcina inculpatului pe un termen de supraveghere de 2 ani. Pune în vedere inculpatului obligaţia de a respecta, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, următoarele măsuri de supraveghere: sa se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; sa primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, in prealabil, schimbarea locuinţei si orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum si întoarcerea; sa comunice schimbarea locului de munca; sa comunice informaţii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenţa.

Pune în vedere inculpatului dispoziţiile privind revocarea amânării aplicării pedepsei în cazul nerespectării, cu rea-credinţă, a măsurilor de supraveghere sau al săvârşirii unei noi infracţiuni. Obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum de 1.000 de lei (150 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale). Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei, pentru procuror şi inculpat. Pronunţată în şedinţa publică din 03.11.2021”, este decizia judecătorilor, rămasă definitivă, prin neapelare.

La doar câteva zile după condamnare, pe 18.11.2021, Seceleanu a primit aviz favorabil din partea colegilor mamei sale și din partea reprezentanților Ministerului Justiției, pentru a participa la examenul de admitere în funcția de notar public.

Din păcate pentru actorul Mikhael-Vlad Seceleanu, cu tot sprijinul primit, examenul a fost un eșec total, deoarece acesta nu a reușit să ia decât 4,50, spre deosebire ce colegii care au fost admiși cu nota 9.80.

Referitor la situația inedită, a candidatului condamnat penal, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a precizat că legea s-a respectat ca la carte și că, atâta timp cât Seceleanu beneficiază de amânarea pedepsei, are cazierul curat: „Dorim să vă comunicăm faptul că la dosarul candidatului înscris pentru concursul de admitere în funcția de notar public a fost depus certificatul de cazier judiciar conform căruia acestă persoană nu are antecedente penale”.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/declaratia-socanta-a-actorului-cercetat-de-consiliul-pentru-combaterea-discriminarii-document-exclusiv-297978.html

loading...