Acasă Stiri Fată dispărută, căutată de poliţiştii din Tulcea. Ea lipseşte de câteva zile

Fată dispărută, căutată de poliţiştii din Tulcea. Ea lipseşte de câteva zile

1861
0

O fată a dispărut de acasă de câteva zile, iar Poliţia a dat-o în urmărire luni, 29 iulie. Adolescenta are 16 ani.

RECLAMĂ

O fată de 16 ani, Claudia Frederic, din Tulcea, a plecat de acasă din 23 iulie. Poliţia Tulcea spune că dispariţia ei a fost anunţată luni, 29 iulie, anchetatorilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Tulcea.
„Azi, 29.07.2019, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Tulcea au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, FREDERIC CLAUDIA de 16 de ani, din Tulcea, care la data de 23 iulie a.c., ar fi plecat de la domiciliul situat în Tulcea şi până în prezent nu a mai revenit.
Fata are 1,76 metri înălţime, ten deschis, păr şaten, lung până la umeri, ochi albaştri. La momentul dispariţiei, aceasta purta un tricou alb, pantaloni colanţi negri, sandale albe.
În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru găsirea acesteia“, a transmis Poliţia Tulcea.
Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei dispărute sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: adevarul

RECLAMĂ
Articolul precedentLa ultimul apel la 112, Alexandrei i s-a spus că poliţiştii vin spre ea și o vor salva. Fata a plâns și a implorat la telefon
Articolul următorAlertă în Caracal. Scurgeri de substanţe periculoase, dintr-un tren încărcat cu propilenă