Acasă Monden EXCLUSIV / Doi artiști celebri de muzică populară s-au căsătorit civil! Avem...

EXCLUSIV / Doi artiști celebri de muzică populară s-au căsătorit civil! Avem imagini de la fericitul eveniment din viața lor

438
0

În acest weekend a fost mare eveniment în muzica populară românească! Doi cunoscuți și îndrăgiți artiști și-au unit destinele și s-au cununat civil, într-un cadru de poveste. 

RECLAMĂ

Se iubesc de câțiva ani, iar acum au făcut cel mai important pas din viața lor! Adina Anghel și Sorin Bănulescu, 2 artiști extrem de cunoscuți în lumea muzicii populare românești s-au căsătorit civil, iar noi avem imagini exclusive de la fericitul eveniment. 

Adina Anghel și Sorin Bănulescu s-au cunoscut în lumea muzicală, iar de la o simplă privire, până la o poveste de iubire în adevăratul sens al cuvântului nu a mai fost decât un pas. 

În ziua cea mare, Adina Anghel a fost o miresică extrem de elegantă. Artista de muzică populară a ales o rochie 3/4 stil prințesă, albă, cu umerii goi și a purtat pe cap un accesoriu modern. Buchetul ales de Adina a fost din trandafiri albi și, ca ținuta să fie completă, pantofii au fost și ei în ton cu outfit-ul: argintii!

Nici Sorin Bănulescu nu s-a lăsat mai prejos. Mirele a îmbrăcat un costum elegant, la care a asortat o cravată roșie, o cămașă albă și un accesoriu pe sacou. 

Cum s-au cunoscut Adina Anghel și Sorin Bănulescu

Cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt, iar în scurt timp, Adina s-a mutat acasă la Sorin. Și asta nu e tot! Cei doi nu formează un cuplu doar în viața reală, ci și pe scenă! Împreună cu formația lor sunt foarte solicitați la evenimente de tot felul și atunci când utilul se îmbină cu plăcutul, ce mai poate fi de zis?

Cine sunt Adina Anghel și Sorin Bănulescu

Adina Anghel și Sorin Bănulescu sunt 2 artiști extrem de cunoscuți din muzica populară românească. Cei doi formează un cuplu și în viața reală, dar și pe scenă, iar melodiile pe care le postează pe canalul lor de Youtube adună numeroase vizualizări. 

Sursa: spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentLavinia Pîrva a spus adevărul despre operațiile estetice: ”Mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază”
Articolul următorAnticiclonul groenlandez „Romy” ajunge în România! Un val de aer polar va pune stăpânire pe întreaga țară