Acasă VREMEA Anticiclonul groenlandez „Romy” ajunge în România! Un val de aer polar va...

Anticiclonul groenlandez „Romy” ajunge în România! Un val de aer polar va pune stăpânire pe întreaga țară

400
0

Iarna nu mai pierde deloc vremea și își intră în drepturi, în forță, din primele zile ale lui decembrie! Vremea în România se va schimba semnificativ și în rău săptămâna aceasta. Conform meteorologilor, acest lucru va fi cauzat de anticiclonul „Romy” care va ajunge în țara noastră.

RECLAMĂ

În perioada următoare, se va înregistra o scădere drastică a valorilor termice, deoarece anticiclonul va aduce o masă de aer rece asupra României și Europei de Est. Conform ultimelor date venite din partea specialiștilor, minimele vor oscila între -5 și zero grade Celsius și se vor anunța ninsori abundente începând cu 5 decembrie.

De asemenea, anticiclonul „Romy” ar putea să facă un cuplaj în zona mediteraneeană cu ciclonul Olaf, fapt pentru care ne putem aștepta la ploaie, lapoviță și ninsori pe teritoriul României. 

Anunțul conform căruia „Romy” va vizita țara noastră, a fost făcut pe grupul „Prognoze Meteo – Vremea în România”, grup care se bazează pe hărțile meteo oferite de Institutul german de meteorologie. 

Sursa: divahair

RECLAMĂ
Articolul precedentEXCLUSIV / Doi artiști celebri de muzică populară s-au căsătorit civil! Avem imagini de la fericitul eveniment din viața lor
Articolul următorBărbat ameninţat cu divorţul, după ce a împachetat bucătăria în hârtie pentru cadouri