Acasă STIRI SPORTIVE El va fi noul antrenor principal de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru...

El va fi noul antrenor principal de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a luat decizia finală

132
0

Costel Gâlcă va fi noul antrenor principal de la Universitatea Craiova, potrivit celor mai recente informații apărute în spațiul public. Mihai Rotaru ar fi decis să meargă pe mâna fostului mijlocaș din Generația de Aur în detrimentul lui Mirel Rădoi.Costel Gâlcă (52 de ani) era liber de contract din luna noiembrie a anului 2023, atunci când s-a despărțit de polonezii de la Radomiak Radom.

RECLAMĂ

Costel Gâlcă va fi noul antrenor principal de la Universitatea Craiova. A negociat cu Mihai Rotaru și și-a dat acordul

Mihai Rotaru s-a aflat în căutarea unui nou antrenor pentru Universitatea Craiova în ultima săptămână, după ce bulgarul Ivaylo Petev a fost demis de pe banca tehnică în urma eșecului înregistrat pe 7 aprilie, scor 0-2 în deplasare cu FCSB.

În spațiul public s-au vehiculat o mulțime de variante pentru postul de antrenor din Bănie, inclusiv cel al lui Dan Petrescu. Însă, încă dinainte ca Petev să fie demis, Gică Craioveanu a dezvăluit în direct, la TV, că Mihai Rotaru l-a pus în vârful listei de dorințe pe Constantin Gâlcă.
Și se pare că acesta din urmă a fost alesul în definitiv. Gsp.ro anunță că patronul Universității Craiova a avut o întâlnire cu Gâlcă în dimineața zilei de duminică, 14 aprilie, în urma căreia au bătut palma pentru a începe o colaborare.Conform sursei citate, luni, 15 aprilie, vor fi puse la punct și ultimele detalii ale înțelegerii dintre cei doi, după care se va semna contractul.
Mirel Rădoi nu revine la Universitatea Craiova
În urmă cu doar două zile, sâmbătă, 13 aprilie, aceeași sursă de mai sus anunța că Mirel Rădoi va fi noul antrenor de la Universitatea Craiova. În cazul fostului selecționer s-a scris va semna actele cel târziu marți, 16 aprilie.
În ciuda acestor detalii, se pare că Mihai Rotaru s-a răzgândit și nu a mai optat pentru serviciile lui Rădoi, cu care a mai colaborat pentru o scurtă perioadă de timp în intervalul august – decembrie 2022.
Discuțiile dintre Rotaru și Gâlcă au fost dezvăluite de Gică Craioveanu
După despărțirea de FCSB din iunie 2015, Costel Gâlcă a antrenat doar în afara granițelor României. Espanyol (Spania), Al Taawoun, Al Fayha, Al Hazem (Arabia Saudită), Vejle (Danemarca) și Radomiak (Polonia) sunt echipele pe la care a trecut.
Înainte ca Petev să fie demis prin intermediul unui comunicat oficial de Universitatea Craiova, Gică Craioveanu a dezvăluit că Mihai Rotaru este interesat să îl aducă pe Costel Gâlcă în Bănie:
Așa am auzit, Ivaylo Petev va fi demis. Nu e o surpriză. Obiectivele sunt ratate. Mike (n.r. Mihai Rotaru) era foarte supărat. Eu am auzit de un antrenor străin și de Costel Gâlcă. E foarte profesionist (n.r. – Gâlcă)”, Gică Craioveanu, la DigiSport.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/el-va-fi-noul-antrenor-principal-de-la-universitatea-craiova-mihai-rotaru-a-luat-decizia-finala-19870417

RECLAMĂ
Articolul precedentFiscul ia coafezele și cosmeticienele la control! Sunt somate de ANAF să își plătească impozitele
Articolul următorTerapia care o ajută pe Andreea Perju! La ce trucuri apelează actrița pentru a se liniști