Home STIRI SPORTIVE „El este favorit!”. Gazzetta dello Sport a anunțat ce echipă ar putea...

„El este favorit!”. Gazzetta dello Sport a anunțat ce echipă ar putea antrena Cristi Chivu din sezonul viitor

102
0
loading...

Cristi Chivu ar putea face un pas important în cariera sa de antrenor. Jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport au anunțat planurile conducerii lui Inter, pentru noul sezon, iar din acestea fac parte în continuare și fostul mare internațional român. În prezent tehnician al echipei Under 18, Chivu ar putea să primească în următoarele zile, din partea oficialilor „nerazzurri”, banca formației Primavera (U19).

loading...
loading...

Reformele de la Inter continuă în tot clubul. Anunțul lui Steven Zhang, potrivit căruia bugetul pentru sezonul viitor va fi unul mult mai redus față de cel din stagiunea recent încheiată, capătă sens în aceste zile.Formația din Milano este dispusă să facă schimbări la toate nivelurile, iar echipa de Primavera este și ea vizată. Conducerea interistă își pune mari speranțe ca tinerii și junorii clubului să progreseze în următoarea perioadă, astfel că modificări vor exista și în staff-ul tehnic de la tineret.

Cristi Chivu ar putea antrena Inter Primavera din sezonul viitor. Gazzetta dello Sport a anunțat că e prima opțiune: „Cel mai acreditat nume”

După plecarea lui Antonio Conte de la echipa principală și înlocuirea cu Simone Inzaghi, respectiv schimbarea lui Attillio Sorbi de la Inter Women (formația feminină), Inter Primavera va avea și ea un nou antrenor.

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport anunță că Cristi Chivu (40 de ani) este prima opțiune pentru banca tehnică a lui Inter U19. Managementul nerazzurro este nemulțumit de performanțele tehncianului Armando Madonna, astfel că-l va demite după un mandat de trei ani.

„Chivu e favorit. Numele cel mai acreditat pentru saltul pe care îl dorește Inter este cel al lui Cristi Chivu, 40 de ani, legendă a clubului și în prezent antrenor al echipei Under 18. Românul a ajuns la Milano în 2007 și este unul dintre eroii tripletei din 2010. Până la retragerea din 2014, a strâns 169 de meciuri în tricoul nerazzurro, timp de șapte sezoane”, a titrat astăzi ediția tipărită a publicației La Gazzetta dello Sport.

Cristi Chivu a început să antreneze la Inter în 2018, iar prima echipă pe care a primit-o a fost cea U14. După doar un an, a fost avansat la formația U17, iar din vara lui 2020 a preluat-o pe Inter U18, formație cu care a reușit performanța de a se califica în Final Four-ul competiției interne.

Schimbările de strategie de la Inter se producă în contextul în care clubul și-a propus ca în 2021-2022 salariile să scadă cu cel puțin 20%, iar în mercato-ul de vară să se obțină un profit de 100 de milioane de euro, decizie care a dus la demisia neașteptată a lui Antonio Conte.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/ce-echipa-ar-putea-antrena-cristi-chivu-din-sezonul-viitor-19278035

loading...
loading...