Home STIRI SPORTIVE ”Așa e la Craiova!”. Nicușor Bancu a semnat cel mai important contract!...

”Așa e la Craiova!”. Nicușor Bancu a semnat cel mai important contract! Dan Nistor l-a asistat

232
0
loading...

”Așa e la Craiova!”. Zi de sărbătoare pentru fotbaliștii de la Universitatea Craiova. Nicușor Bancu (28 de ani) a făcut cel mai important pas din viața sa.Căpitanul oltenilor s-a însurat sâmbătă, cu Cătălina Achim, și i-a avut alături de pe colegii de la echipa de club. Nașul tinerilor însurăței a fost nimeni altul decât Dan Nistor.Bancu a ales această zi pentru a organiza fericitul eveniment, care a însemnat atât cununia civilă, cât și botezul micuțului Mathias Andrei, care s-a născut de Crăciun.

loading...
loading...

Fotografiile, care au fost postate pe Facebook, de către cei de la Universitatea Craiova, sunt însoțite și de haștagul ”așaelacraiova”.

bancu nunta2

De altfel, nașul, Dan Nistor, a fost cel care a anunțat sărbătoarea încă din timpul campionatului. După meciul VIDEO Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-3, când  oltenii pierdeau al treilea meci consecutiv în play-off, mijlocașul a răspuns în stilu-i personal când a fost întrebat dacă este adevărat că ar fi dorit de Sepsi.

”Voi merge în vacanță, după care vin pe 12 iunie, că sunt naș, o să facem un botez și o nuntă aici în Craiova, apoi ne reunim și începem treaba. Nu știu de unde ați văzut dumneavoastră cu Sepsi sau cu Mepsi. Este absolut eronat totul”, spunea Nistor, la acea vreme.

Nicuşor Bancu este la Universitatea Craiova din 2014, an în care şi-a început şi relaţia cu Cătălina Achim, ambii fiind din Slatina.

sursa:https://www.digisport.ro/galerie-foto/1/fotbal/liga-1/asa-e-la-craiova-nicusor-bancu-a-semnat-cel-mai-important-contract-dan-nistor-l-a-asistat-1139659#0

loading...
loading...