Acasă STIRI SPORTIVE Edi Iordănescu o avertizează pe CFR Cluj

Edi Iordănescu o avertizează pe CFR Cluj

421
0

Edi Iordănescu, fost antrenor al CFR-ului, îi avertizează pe campioni după meciurile cu Universitatea Craiova și Astra Giurgiu.

RECLAMĂ

Tehnicianul devenit liber de contract după despărțirea de Gaz Metan crede că aceste două partide pot conta în lupta la titlu. După egalul de la Giurgiu, Craiova a devenit lider, cu 38 de puncte.

Edi Iordănescu: ”Craiova pare că are rețeta completă”

”Cinci goluri în două meciuri. Cred că, în trecut, CFR-ului nu i se întâmplau astfel de lucruri. Nu știu cum să etichetez ce se întâmplă exact. CFR este echipa cu mai multă maturitate, iar Craiova echipa cu mai mult entuziasm. Aceste două jocuri îi pot fi capitale CFR-ului. Ieri, la 2-0, toate lucrurile mergeau bine și nu a gestionat bine.

Craiova mi se pare că are rețeta completă, pare că e anul ei. Știu că e un club foarte bine structurat, care oferă condiții foarte bune. Au și un lot valoros, sunt jucători care au calitățile necesare pentru a reuși această performanță. La jocul cu CFR a fost tăioasă, verticală când a avut nevoie. La meciul cu Mediaș a avut ceva slăbiciune. Poate să surprindă pozitiv”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport Special.

Craiova și CFR se vor întâlni în ultima etapă, iar meciul s-ar putea disputa cu titlul pe masă.

Andrei Burcă: ”Craiova e favorită la titlu”

Andrei Burcă, fundașul lui CFR Cluj, s-a arătat dezamăgit după partidă, nu a reușit să explice pasa proastă a echipei și a recunoscut că Universitatea Craiova este favorită la titlu.

„Am venit aici cu speranțe de a câștiga, suntem foarte supărați. Am condus și, de obicei, nu primeam gol. Acum am luat 2 goluri, cu Craiova am luat 3. Trebuie să facem ceva să ieșim din această pasă și să ținem capul sus. Deocamdată suntem la mâna noastră, chiar dacă Craiova e favorită la titlu. Foarte multe goluri, inexplicabil de multe.

Trebuie să fim concentrați și să lucrăm mai mult. Ne-a spus Dan Petrescu să ținem capul sus, o să avem ședință săptămâna următoare și rezolvăm. Noi trebuie să fim concentrați la campionat, trebuie să jucăm din nou în Champions League, știți ce figură frumoase am făcut anul trecut.

Nu a zis nimeni că sunt probleme la club. Suntem fotbaliști și trebuie să ne facem treaba pe teren. Craiova e favorită, au meciul direct contra noastră. În același timp, suntem și noi la mâna noastră”, a declarat Burcă, dupa meci.

Sursa: digisport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentAtenție, turiști! Anunț de ultimă oră pentru cei care călătoresc în Grecia
Articolul următorÎn ce țări vom putea călători fără a mai sta în carantină și izolare la revenirea în România. Document actualizat de Guvern