Home Uncategorized Dupa ce s-a despartit de Constantin Iosef, Teo s-a impacat cu tatal...

Dupa ce s-a despartit de Constantin Iosef, Teo s-a impacat cu tatal ei! Ion Uta: “M-a sunat! Am inceput sa tremur de emotie!”

451
0
loading...

Impacare istorica de Sarbatori! Dupa trei ani in care nu s-au mai vazut la fata si in care si-au vorbit taios doar prin intermediul televiziunilor,

loading...
loading...

Teo Trandafir si tatal ei, medicul brailean Ion Uta, au ajuns la sentimente mai bune. Cea care a facut primul pas spre impacare a fost chiar Teo. Ramasa doar cu fiica ei, Maia, dupa separarea de Constantin Iosef, vedeta a simtit nevoia sa se apropie mai mult de familia ei. Asa se face ca, de Craciun, a pus mana pe telefon si l-a sunat pe tatal ei. Barbatului de 70 de ani nu i-a venit sa creada cand a vazut ca fiica lui il apeleaza: “Am inceput sa tremur de emotie. Mi-a urat Craciun fericit si m-a intrebat de sanatate. Cand am intrebat-o eu cum se simte, a raspuns scurt. A evitat sa-mi spuna cum se simte, dar eu mi-am dat seama ca sufera. Avea o urma de tristete in voce. Nu mai era acea Teo vesela pe care o stiam”, a declarat Ion Uta.

Teo si tatal ei s-au vazut ultima oara pe 17 ianuarie 2010. Atunci, vedeta a venit la Brăila în-so¬ţită de fiica sa, Maia. A fost singura da¬tă când Ion Uta şi-a văzut nepoţica. “Mi-e dor de Maia. N-am mai vazut-o de trei ani. E greu pentru un bunic sa traiasca fara nepotica lui”, a mai spus tatal lui Teo.

Teo Trandafir nu si-a invitat tatal la nunta cu rugbistul Constantin Iosef
Suparat ca fiica lui nu l-a invitat la nunta ei cu rugbistul Constantin Iosef, Ion Uta i-a raspuns cu aceeasi moneda si, dupa doar doua saptamani, barbatul s-a casatorit in mare secret cu Adelina, femeia care i-a fost alaturi in ultimii 16 ani.

sursa: cancan.ro

loading...
loading...