Home Uncategorized Are doar 16 ani, insa se misca rapid. Babi Minune va fi...

Are doar 16 ani, insa se misca rapid. Babi Minune va fi tatic

535
0
loading...

Manelistul Babi Minune este in al noulea cer, si asta pentru ca in curand va deveni tatic.

loading...
loading...

Babi, Luis David Dobre, pe numele lui adevarat, a devenit celebru dupa ce a jucat in serialul “Inima de tigan”, iar de curand a provocat un scandal imens la una dintre galeriile comerciale de pe Aeroportul Otopeni, fiind acuzat ca a plecat dintr-un magazin fara sa plateasca un inel.
Babi s-a miscat bine nu doar in ceea ce priveste cariera sa muzicala, ci si in viata persoanala. O iubeste pe Georgiana, o frumoasa blonda care este insarcinata si care ii va darui in curand manelistului un copil.

Tanara este de aceeasi varsta cu Luis, iar povestea de dragoste dintre ei dureaza de cel putin un an.
Contactat telefonic, Catalin Rotaru, impresarul lui Babi Minune, nu a dorit sa comenteze faptul ca manelistul urmeaza sa devina tatic.

Munceste pentru familie
Babi Minune s-a nascut in 1996 in Ploiesti. A fost un copil amarat care canta pe strazi pentru a strange bani ca sa isi poata intretine familia, insa a cunoscut faima in momentul in care a devenit cantaret de manele si a primit un rol in serialul „Inima de tigan”, pe cand avea 13 ani. De curand, cu banii castigati din concerte, Luis si-a cumparat propria casa, in care sta cu mama si fratii lui. Astfel, cantaretul detine un apartament cu doua camere in care s-a mutat toata familia si pe care l-a renovat in intregime.

sursa: cancan.ro

loading...
loading...