Acasă Uncategorized Au cantat cu Secret Service la usa restaurantului! Adriana Curtu si Ramona...

Au cantat cu Secret Service la usa restaurantului! Adriana Curtu si Ramona Calean, chef cu milionari paziti ca-n filme!

698
0

Petrecerea din California la care au fost invitate sa cante timisorencele Adriana Curtu si Ramona Calean nu a fost una oarecare. Invitatii au fost paziti de ofiteri ai Secret Service.

RECLAMĂ

Cheful cu specific romanesc organizat de Craciun de omul de afaceri Nick Radoi a avut o “greutate” aparte, intrucat la masa au stat cateva persoane importante din State.
Nick Radoi si-a chemat partenerii de afaceri si prietenii la masa de Craciun, unii dintre ei avand pozitii sus-puse. De exemplu, presedintele comunitatii indiene din America, care beneficiaza de paza asigurata de Serviciile Secrete, dar si alti oameni de afaceri extreme de bogati din Texas sau Las Vegas, care detin casinouri sau asigura schimburile comerciale dintre America si Vietnam. Pentru cele doua cantarete a fost surprinzator sa vada ca restaurantul Dunarea, unde a avut loc petrecerea, este pazit ca in filme, dar nu le-a afectat! Au cantat cat au putut de bine, fiind apreciate de cei prezenti si plecand cu sume mari de bani. Pentru ca petrecerea le-a tinut toata noaptea, a doua zi ele au avut grija sa se relaxeze.
Ce putea fi mai indicat decat o sedinta de masaj? Adriana Curtu si Ramona Calean au fost tratate regeste de specialistele unui salon thailandez.

sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentDupa ce s-a despartit de Constantin Iosef, Teo s-a impacat cu tatal ei! Ion Uta: “M-a sunat! Am inceput sa tremur de emotie!”
Articolul următorFemei ca la noi, la nimeni. Iata cele mai sexy cantarete de muzica populara din Romania care au creat deliciul fanilor in 2012!