Acasă Monden După ce au fost reținuți, Dana Badea și Alin au primit interdicție...

După ce au fost reținuți, Dana Badea și Alin au primit interdicție pe Tiktok! Ce măsură au mai luat magistrații împotriva lor și a altor utilizatori ai platformei

326
0

După ce au fost reținuți, împreună cu mai multe persoane, Dana Badea și iubitul ei, Alin, unul dintre cei mai urmăriți oameni pe platforma TikTok, au primit interdicție de a intra live și a transmite mesaje. Mai mult, magistrații au constatat legalitatea şi temeinicia unei măsuri preventive pentru toți cei implicați în acest dosar.Daniela Badea și iubitul ei, Alin, sunt printre cei mai urmăriți utilizatori ai platformei TikTok. Aceștia s-au făcut remarcați după ce au executat provocări, care mai de care mai trăznite. La începutul lunii noiembrie, apropiați a cuplului anunțau, în mediul online, faptul că atât cei doi, mama bărbatului, cât și alte două persoane, au fost reținute.

RECLAMĂ

După ce au fost reținuți, Dana Badea și Alin au primit interdicție pe Tiktok

Se pare că la mijloc ar fi fost vorba despre un conflic între Dana Badea, Alin, mama acestuia și alți doi bărbați, printre care și Sermin, un alt personaj cunoscut pe această platformă. Se pare că polițiști s-au sesizat după ce conflictul și întâlnirea dintre cei doi tiktokeri a fost transmisă live, iar cei prezenți spuneau despre cei implicați că ar deține un pistol, dar și un cuțit.

Pe portalul instanțelor de judecată apare un dosar penal deschis în urma acestui conflict, despre care unii apropiați ai acestora, și ei celebrii pe Tiktok, spun că a fost doar pentru show. Cei cinci inculpați au fost trimiși în judecată și le-a fost interzis dreptul de a intra live și de a transmite mesaje pe această platformă. Mai mult, magistrații judecătoriei Sectorului 6, au admis măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, pentru toți cei implicați.

„Soluția pe scurt: În baza art. 207 alin. 2 C.proc.pen. raportat la art. 348 alin. 2 C.proc.pen constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpaţilor *** Sermin ,**** Săndulescu ,*** Marius-Alin ,*** Alina-Larisa ,Badea Daniela-Georgiana În baza art. 207 alin. 7 C.proc.pen.menţine măsura controlului judiciar a inculpaţilor. Respinge cererile apărătorilor inculpaţilor **** Sermin ,*** Săndulescu ,*** Marius-Alin ,*** Alina-Larisa ,Badea Daniela-Georgiana de revocarea a măsuriii controlului judiciar şi de modificare a obligaţiilor pe timpul cât se află sub control judiciar. Badea Daniela-Georgiana trimisă în judecată pentru săvârșirea în concurs ideal a infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice prev. de art. 371 alin. 2 ?i 3 cu aplicarea art. 77 lit. a Cod pen. și lovire sau alte violențe prev. de art. 193 și 21 lit. c și d Cod pen. cu aplicarea art. 38 alin. „

Chiar dacă este cunoscut faptul că Alin și Dana produceau sume colosale prin intermediiul acestei platforme, aceștia nu nu avut un avocat ales în fața judecătorilor, ci au fost reprezentați de un apărător din oficiu.
„În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, onorariul avocatilor din oficiu pentru inculpaţii *** Alina-Larisa, *** Marius-Alin, Badea Daniela-Georgiana în cuantum de câte 863 lei, urmând a fi avansate din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare Pronunţată în camera de consiliu azi 29.11.2023.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)”

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/dupa-ce-au-fost-retinuti-dana-badea-si-alin-au-primit-interdictie-pe-tiktok-ce-masura-au-mai-luat-magistratii-impotriva-lor-si-a-altor-utilizatori-ai-platformei-322739.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDe ce l-a refuzat Saveta Bogdan pe Gheorghe Turda: „Era un bărbat foarte frumos, este și acum, dar nu m-am gândit”
Articolul următorSaveta Bogdan a ajuns de urgentă la spital, cu hemoragie! Primele declarații ale artistei despre problemele de sănătate