Acasă Monden De ce l-a refuzat Saveta Bogdan pe Gheorghe Turda: „Era un bărbat...

De ce l-a refuzat Saveta Bogdan pe Gheorghe Turda: „Era un bărbat foarte frumos, este și acum, dar nu m-am gândit”

889
0

Saveta Bogdan nu a avut noroc în dragoste, decât după o vârstă. Cântăreața a fost căsătorită de două ori, însă, fiind foarte tânără, mariajele s-au destrămat rapid. Saveta Bogdan a povestit de ce l-a refuzat pe Gheorghe Turda când a cerut-o de soție. Acesta este un secret dezvăluit abia acum.

RECLAMĂ

De ce l-a refuzat Saveta Bogdan pe Gheorghe Turda

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori în tinerețe. A încercat și a doua oară, fără prea mult noroc, însă, ajungând să fie trădată de soț după 30 de ani de căsnicie. Acum, îndrăgita interpretă de muzică populară iubește din nou. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că interpreta de muzică populară a fost cerută în căsătorie de însuși Gheorghe Turda.Cântăreața susține că cererea în căsătorie primită de la Gheorghe Turda a venit la scurt timp după ce a divorțat de fostul soț. Saveta Bogdan recunoaște că îl plăcea pe artist, însă l-a refuzat, deoarece nu a vrut să aibă nicio legătură amoroasă cu vreun coleg de breaslă.

„Gheorghe Turda m-a cerut de nevastă, dar nu am vrut să mă mărit. Am zis că nu îmi trebuie măritat, pentru că mă despărțisem de fostul soț. Dar m-a cerut în căsătorie Turda, a recunoscut. Dar am zis că nu, nu mă mărit. Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, arată bine, dar nu m-am gândit să mă mărit niciodată cu un coleg”, a spus Saveta Bogdan.

Interpreta de muzică populară iubește acum din nou, însă nu vrea să dezvăluie identitatea partenerului său.

„Nu vrea să îi spun numele și nici să mă afișez cu el pe undeva. La mine în Ardeal e o vorbă. Îmi zice lumea: „Vai Saveto, ce populară ești!”. Nu am de împărțit nimic cu nimeni, publicul mă iubește. Iar eu la rândul meu iubesc publicul, pentru că datorită lui suntem cine suntem. L-am cunoscut după divorț. După vreo 10 ani ne-am reîntâlnit la un spectacol în Obor. Acolo el a venit la mine și m-a întrebat dacă îl mai țin minte, că el a fost avocatul de la procesul meu de divorț. Am făcut schimb de numere de telefon, iar el tot a căutat să mă sune. Mă întreba mereu ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Uite așa s-a legat prietenia aceasta”, a povestit Saveta Bogdan.

Gheorghe Turda trăiește alături de familie

În ceea ce-l privește pe Gheorghe Turda a ales să își trăiască bătrânețea de unul singur, doar alături de familia sa. După suferința de acum 14 ani, când soția lui a murit, a încercat să iubească din nou, însă nu a avut sorți de izbândă și a hotărât să rămână singur.

„Sunt solo, sunt cu fetele mele, cu nepoții mei. Eu am o relație de familie foarte sănătoasă, iubesc tot ce e frumos pe această lume, mai ales familia. Familia mă înnobilează, toate reușitele de familie. După moartea soției mele, acum 14 ani, a trebuit să mă gândesc să îmi refac într-un fel viața. Eu am o deviză a vieții de atunci încoace, singurătatea ucide. Am încercat o dată, am încercat de două ori și nu a mers și atunci m-am oprit. Am stopat orice legătură cu presa vis a vis de știrile de prost gust, mi-au atribuit niște lucruri pe care nu le-am făcut. Și chiar din contră, am ajutat oamenii cât am putut pe fiecare și chiar m-au exploatat de bunătatea mea. Mulți colegi de breaslă, de scenă, de cântec, alții mai valoroși, alții mai puțin valoroși. Sigur că m-a afectat sufletește”, a declarat Gheorghe Turda.

Cântăreața a povestit de ce l-a refuzat Saveta Bogdan pe Gheorghe Turda.

sursa:https://www.bzi.ro/de-ce-l-a-refuzat-saveta-bogdan-pe-gheorghe-turda-era-un-barbat-foarte-frumos-este-si-acum-dar-nu-m-am-gandit-4864952?utm_source=NIC&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST&fbclid=IwAR07V7Iv7mgPB5N5Oq4lCcSFNdAZOPwOyaomUF2WD-qQ6puxYJv-0AWfH1U

RECLAMĂ
Articolul precedent“Avem câteva proprietăți. N-am făcut o estimare. Dar chiar o să mă gândesc la ce am investit în timpul vieții.” Niculina Stoican a povestit despre avere și despre oamenii din viața ei
Articolul următorDupă ce au fost reținuți, Dana Badea și Alin au primit interdicție pe Tiktok! Ce măsură au mai luat magistrații împotriva lor și a altor utilizatori ai platformei