Acasă Stiri VIDEO | Dubă cu viteză în marşarier, urmărită de Poliţie, în Bucureşti....

VIDEO | Dubă cu viteză în marşarier, urmărită de Poliţie, în Bucureşti. Băiat de 16 ani la volan

379
0

Un băiat de 16 ani a fugit cu duba, în marşarier, de poliţie, în Pantilimon. El furat maşina pe care trebuia să o cureţe şi a fost urmărit de mai multe echipaje de poliţie, înainte de a fi prins.

RECLAMĂ

Un adolescent de 16 ani din Capitală a fost protagonistul unei urmăriri ca-n filme duminică seara, pe şoseaua Pantelimon. Băiatul, instituţionalizat într-un centru de minori, a fost lăsat de proprietarul dubei să facă curat, avea cheile de la maşină şi s-a urcat la volan, demarând în trombă.

Mai mulţi poliţişti i-au făsut semn să oprească, dar băiatul a refuzat. Mergea cu viteză, cu spatele, pe linia de tramvai, şi a avariat una dintre maşinile de poliţie care-l urmărea şi pe care un agent o pusese de-a latul şoselei.

Agentul a scăpat nevătămat şi copilul a fost prins în cele din urmă.

„La data de 20 octombrie a.c., un echipaj din cadrul Secției 9 Politie a observat o autoutilitară care circula pe linia de tramvai  pe o stradă din sectorul 2 și care a oprit ulterior la un semafor. În momentul în care șoferul a observat echipajul de poliție, a efectuat o manevră de condus  cu spatele.

În urma manevrei efectuate a lovit autospeciala de poliție pornită în urmărirea sa, a pătruns pe trotuar unde a dărâmat un gard ornamental și a rupt un copac, după care s-a oprit într-un alt copac. Imediat conducătorul auto a luat-o la fugă fiind prins de polițiști la scurt timp.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana care se aflase la volan  este un minor de 16 ani, iar autoutilitara ar fi fost luată de la proprietarul unui magazin, după ce acesta i-ar fi lăsat cheile să facă curățenie în interior. În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și furt în scop de folosință.”

Sursa video: Facebook Gabriel Melescanu

Sursa text: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentPărinţii Elenei Roxana, românca în comă în Austria, sunt morţi. Nu are cine semna ca să fie operată
Articolul următorActor înjunghiat la Timişoara, în sala de cinema, la proiecţia filmului thriller în care juca