Acasă Stiri Părinţii Elenei Roxana, românca în comă în Austria, sunt morţi. Nu are...

Părinţii Elenei Roxana, românca în comă în Austria, sunt morţi. Nu are cine semna ca să fie operată

395
0

Părinţii Elenei Roxana, românca în comă în Austria, sunt morţi. Nu are cine semna ca să fie operată, iar medicii nu vor să facă fără acordul familiei intervenţia chirurgicală care ar i-ar putea salva viaţa româncei.

RECLAMĂ

Elena-Roxana Voin e în comă într-un spital din Innsbruck, Austria, dar medicii nu o operează fără acordul familiei. Zeci de mii de oameni s-au mobilizat pentru a găsi măcar o rudă a tinerei românce, însă informaţiile ieşite la iveală sunt de un dramatism cutremurător.

Tânăra născută în Gorj e orfană de ambii părinţi, care au murit de mai multă vreme. Mai mult, a avut doi fraţi, care şi ei au decedat. Inţial se crezuse că unul dintre fraţi ar mai fi în viaţă, prin Spania.

Reporterii Observator au reuşit să dea de o verişoară primară a Roxanei, care locuieşte într-un sat de lângă Tg. Jiu. Ar fi singura persoană care să semneze acordul pentru intervenţia chirurgicală, din câte am reuşit să aflăm până la această oră.

Reporterii Observator au luat legătura, luni, cu un bărbat care spune că soţia lui a fost colegă la locul de muncă cu Elena-Roxana. Potrivit acestuia, românca a căzut şi s-a lovit la cap, iar acum este în comă, într-un spital din Innsbruck.

Elena Roxana provine dintr-o familie dezorganizată din judeţul Gorj, iar potrivit cărţii de identitate s-a născut în Târgu Jiu. Tot în cartea de identitate este trecut noul domiciliu al Elenei, respectiv localitatea Pînceşti din Bacău.

Totuşi, primarul localităţii a explicat că a fost la adresa din buletin, iar proprietarul i-a povestit că tânăra ar fi avut o relaţie în trecut cu fiul său, respectiv în anul 2013, iar la acea vreme a ajutat-o să îşi reînnoiască buletinul.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentVIDEO | Un cal face pe mortul ori de câte ori stăpânul vrea să îl călărească
Articolul următorVIDEO | Dubă cu viteză în marşarier, urmărită de Poliţie, în Bucureşti. Băiat de 16 ani la volan