Home Stiri Actor înjunghiat la Timişoara, în sala de cinema, la proiecţia filmului thriller...

Actor înjunghiat la Timişoara, în sala de cinema, la proiecţia filmului thriller în care juca

227
0
loading...

Un actor a fost înjunghiat la Timişoara, în sala de cinema, la proiecţia filmului thriller în care juca. Un bărbat a scos cuţitul şi l-a atacat pe el şi pe prietenul lui alături de care vedea filmul.

loading...

Atac şocant într-o sală de cinema dintr-un mall din Timişoara, duminică seara. Doi tineri au fost înjunghiaţi în timpul proiecţiei unui film de un alt spectator care se afla în sală. Scandalul a pornit după ce mai mulţi oameni i-au atras atenţia agresorului să nu mai facă gălăgie, moment în care bărbatul şi-a ieşit din fire, a scos un cuţit şi a lovit ce i-a ieşit în cale. Cei din sală au sunat la 112, iar poliţiştii l-au capturat chiar acolo şi l-au dus la secţie.

În sala de cinema dintr-un centru comercial din Timişoara rula un thriller românesc, Pisica Verde. Doi dintre spectatori făceau însă gălăgie, aşa că ceilalţi oameni din sală le-au atras atenţia în repetate rânduri, însă fără rezultat. Apostrofat apoi de doi tineri, unul dintre ei fiind chiar actor în film, Rul Andrici, individul de 36 de ani şi-a ieşit din fire şi i-a atacat cu un cuţit.

Speriaţi, oamenii din sala de cinema au fost cei care au sunat la 112. Imediat aici a ajuns un echipaj de Poliţie, dar şi un echipaj SMURD. Cei doi băieţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Pentru investigaţii amănunţite, cei doi tineri de 19, respectiv 23 de ani au fost apoi transportaţi la spital. Din fericire, rănile nu le pun viaţa în pericol, iar unul intre ei, cel de 23 de ani, a fost deja externat. Raul Andrici a rămas noaptea în spital, sub supraveghere.

Agenţii veniţi la faţa locului l-au ridicat pe agresor şi l-au dus la secţie. Individul de 36 de ani a rămas toată noaptea în custodia poliţiei.

Sursa: observator

loading...