Home STIRI SPORTIVE Adrian Mutu, chemat la discuții de suporterii lui U Craiova 1948! Mititelu...

Adrian Mutu, chemat la discuții de suporterii lui U Craiova 1948! Mititelu Jr. anunță că ia măsuri după seria slabă

179
0
loading...

Adrian Mutu, chemat la discuții de suporterii lui U Craiova 1948

La finalul partidei de la Pitești, Adrian Mutu, care a spus că nu se teme de o eventuală demitere, a stat de vorbă cu câțiva suporteri ai Craiovei din Peluza Sud.

loading...
loading...

În imaginile surprinse de Digi Sport, Mutu este luat deoparte de câteva persoane, care doresc să discute cu antrenorul echipei. Cel mai probabil, suporterii sunt nemulțumiți de forma slabă a echipei, care a coborât pe locul 12 în Liga 1.

Discuția dintre cele două părți a părut una amicală, în ciuda faptului că mai multe persoane au încercat să se așeze în fața tehnicianului pentru a nu fi surprins momentul.

Adrian Mititelu Jr.: “Am avut niște măsuri de luat! Nu prea jucăm fotbal”

Adrian Mititelu Jr, patronul echipei U Craiova 1948 în lipsa tatălui său, spune că este foarte dezamăgit și a fost în vestiarul echipei, unde a luat deja o serie de măsuri. Adrian Mutu are în continuare susținerea conducerii, în ciuda rezultatelor slabe.

“Am discutat cu jucătorii. Normal că vom continua cu Mutu. Drumul este lung, se pare că acum este și mai lung. Avem 8 puncte după 8 meciuri, este dezamăgit și jocul și poziția din clasament. Sper să se schimbe ceva la echipă, pentru că altfel va fi foarte greu.

Sunt supărat, n-am ce să vă spun, nu sunt antrenorul echipei. Au fost mai multe lucruri care s-au întâmplat împotriva noastră. Și în meciul cu Farul, în minutul 84, dintr-un penalty care n-a fost, și la Mioveni. Am intrat într-o vrie, uitați că nu mai putem să acumulăm puncte.

Sunt meciuri foarte grele. Sunt dezamăgit, asta pot să spun. Chiar nu mă așteptam să avem doar 8 puncte. Modul în care am jucat azi îmi ridică semne de întrebare, nu putem juca în halul ăsta. Dacă vă uitați pe CV-urile jucătorilor aduși în vara asta, de unde i-am luat, din primele ligi ale Europei, să pasăm în jumătatea noastră… este dezamăgitor. Sper să se schimbe ceva, iar la meciul cu Steaua (n.r – FCSB) să arătăm altfel.

Am discutat cu jucătorii, nu cu Adi. Am avut niște măsuri de luat. Nu pot să spun, n-au fost amenzi. Am făcut eu ce am considerat că e mai bine. Jucătorii mei sunt ultramotivați, au salariile și condițiile de primele patru echipe din Liga 1. Botoșaniul are 3.000-4.000 de euro pe lună și e pe locul 3.

Eu n-am ce să fac mai mult. Din Liga 4 am adus echipa în Liga 1, acum depinde de staff-ul tehnic și de jucători. Ne înjură de 15 ani, să mă înjure în continuare, d-aia nu mai pot eu. Liniște a fost până acum, dar acum vor fi niște măsuri la nivel de lot, de jucători, de echipă. Sunt dezamăgit și ne așteaptă niște meciuri foarte grele.

Eu i-am oferit lui Adrian Mutu încredere totală, am adus jucătorii cu care m-am sfătuit cu el. Dacă luăm CV-urile jucătorilor, sunt în primele șase echipe din țară fără să discutăm, dar uitați că fotbalul ne păcălește. Nu prea jucăm fotbal. Totuși, suntem în etapa a opta, trebuie să se trezească”, a spus Adrian Mititelu Jr.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/adrian-mutu-chemat-la-discutii-de-suporterii-lui-u-craiova-1948-mititelu-jr-anunta-ca-ia-masuri-dupa-seria-slaba-1265563?fbclid=IwAR1RbrpWNEoB7fFAGgMRi9CH0tdz4LatNVwz9H5BUGHKn-ov5WLYwRri8ts

loading...
loading...