Home Monden Dramele care i-au marcat viața lui Nelu Ploieșteanu. Artistul își pierduse unicul...

Dramele care i-au marcat viața lui Nelu Ploieșteanu. Artistul își pierduse unicul fiu

516
0
loading...

Chiar dacă la evenimentele apărea întotdeauna cu zâmbetul pe buze și aducea bucurie în sufletele oamenilor, puțini știu că Nelu Ploieșteanu nu a fost întotdeauna atât de fericit pe cât voia să pară. Artistul și-a pierdut unicul fiu, Mihăiță, la numai 32 de ani! Iată care au fost momentele de cumpănă din viața artistului!

loading...
loading...
  • Nelu Ploieșteanu a fost marcat toată viața de pierderea fiului său
  • Artistul și-a pierdut și fratele, dar și soacra pe care o vedea ca o mamă

Până la vârsta de 70 de ani, a întâmpinat mai multe momente grele în viață, care i-au marcat întreaga existență. Nelu Ploieșteanu nu a fost întotdeauna plin de viață și în extaz, așa cum încerca să fie în fața fanilor de fiecare dată.

Nelu Ploieșteanu își pierduse unicul fiu, pe Mihăiță

Artistul și-a pierdut unicul fiu, pe Mihăiță, când acesta avea doar 32 de ani. Aceasta a fost cea mai mare suferință de care a avut parte Nelu Ploieșteanu, de departe. Dacă peste celelalte incidente, artistul a încercat să treacă și să își continue viața, pierderea fiului său l-a marcat și l-a afectat în fiecare zi.

În luna aprilie a anului 2018, fiul lui Nelu Ploieșteanu, Mihăiță, în vârstă de 32 de ani, s-a stins din viață după lungi suferințe. Fiul lui Nelu Ploieșteanu a fost perfect sănătos la naștere, dar mai târziu s-a îmbolnăvit din cauza unui vaccin care i-a fost administrat.

Mihăiță a fost crescut de mama lui, de fosta nevastă a artistului, pe nume Elena. Zeci de ani, Mihăiță a fost afectat de boli grave, printre care și tetrapareză spastică și encefalopatie. Mama lui, Elena, i-a fost mereu alături, la fiecare pas, deoarece băiatul nu mai putea nici măcar să vorbească.

Nelu Ploieșteanu și-a mai pierdut soacra și fratele

Dacă pierderea fiului său a fost cea mai mare suferință trăită de Nelu Ploieșteanu, artistul a mai avut marte de două episoade asemănătoare înainte, care i-au nimicit sufletul. Artistul își pierduse fratele și soacra.

Soacra sa a fost una din cele mai importante persoane pentru el, pe care o considera exact ca pe o mamă. Ea a murit din cauza bătrâneții, la vârsta de 88 de ani, la Spitalul Elias.

Despre fratele său, Nelu Ploieșteanu a declarat că a avut probleme mari cu alcoolul.

„Acum 3-4 ani i-am luat două damigene de vin, două kilograme de ţuică… Până seara a terminat şi zece kilograme de vin şi două de ţuică şi banii pe care i-am lăsat (…) A intrat de un an într-o depresie. Nu mai bea, nu mai nimic”, declara acum ceva timp Nelu Ploieșteanu.

După o perioadă mai lungă de timp în care a fost dependent de alcool, fratele lui Nelu Ploieșteanu intrase în depresie. Bărbatul a slăbit extrem de mult, ajungând de la 80 de kilograme la doar 35 de kilograme când s-a stins din viață.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/dramele-care-iau-marcat-viata-lui-nelu-ploiesteanu-artistul-isi-pierduse-unicul-fiu-251180.html

loading...
loading...