Acasă STIRI SPORTIVE Dorel Stoica n-ar refuza „Craiova Olguţei”: ”Niciodată să nu spui niciodată!”

Dorel Stoica n-ar refuza „Craiova Olguţei”: ”Niciodată să nu spui niciodată!”

1039
0

Dorel Stoica, 34 de ani, a lăsat să se înţeleagă că nu ar respinge o ofertă a ”rivalilor” de la CS Universitatea, dacă clubul lui Mititelu nu va primi dreptul de a juca în liga secundă
Căpitan şi lider al Ştiinţei, Dorel Stoica a părăsit joi cantonamentul alb-albaştrilor de la Calafat, motivînd probleme medicale şi personale ce nu suportau amînare. Mijlocaşul de 34 de ani a declarat ieri pentru Gazeta Sporturilor că vrea să se refacă după o accidentare: „N-am fugit de la echipă. Mă doare tendonul de la terenurile tari”.

RECLAMĂ

Rugat să comenteze zvonurile care îl dau pe fotbalist pe lista „rivalilor” de la CS Universitatea, clubul susţinut de Primărie, Stoica a declarat: „Niciodată să nu spui niciodată! Nu ştiu ce va fi în viitor. Aştept, ca toţi jucătorii de la Ştiinţa, să văd ce se va rezolva cu înscrierea echipei în liga secundă. Eu sper că va fi bine, dar trebuie să mă gîndesc şi la viitorul meu. Vreau să mai joc doi-trei ani, cît îmi va mai permite organismul, nu mă interesează ce dispute sînt, nu-i treaba mea. Pînă la urmă, eu sînt fotbalist şi vreau să fiu pe teren. Iar Craiova trebuie să aibă o formaţie care să o reprezinte în fotbal”.

1 trofeu are în palmares Dorel, Cupa României,pe care a cucerit-o cu Dinamo în mai 2012

134 de meciuri are Stoica în tricoul „juveţilor”, marcînd şi 12 goluri pentru Ştiinţa sursa: gsp.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentUniversitatea Craiova a învins Minerul Motru la Severin
Articolul următorMititelu ne pune în gardă: „Pregătiţi-vă să vedeţi circul de pe lume!”