Acasă Life Style Doi polițiști, eroi după ce au salvat o fetiță de un an....

Doi polițiști, eroi după ce au salvat o fetiță de un an. „Datorită vouă, Miana zâmbește astăzi”

201
0

Doi polițiști din Craiova au devenit eroi după ce au salvat o fetiță de un an care se înecase cu mâncare și nu mai putea să respire. Cei doi agenți au acționat prompt, aplicându-i manevre de resuscitare, după care au dus-o la cel mai apropiat spital. Tatăl micuței le este profund recunoscător acestora și le-a mulțumit din suflet pentru ceea ce au făcut.Doi agenti de poliție din Craiova au avut parte de o misiune cu totul specială. Oamenii legii patrulau când au observat un tată care fugea cu fiica sa în brațe. Bărbatul era speriat pentru că cea mică se sufoca și nu mai dădea semne de viață. Imediat, cei doi i-au acordat fetiței primul ajutor, salvându-i astfel viața.

RECLAMĂ

Doi polițiști, eroi după ce au salvat o fetiță de un an

În urmă cu câteva zile, doi polițiști din Craiova au avut parte de o misiune specială. Gheorghe și Robert patrulau pe Calea București, în Craiova, când au văzut un bărbat care se afla într-o stare de șoc. Acesta a coborât dintr-o scară de bloc, având în brațe o fetiță. Cei doi polițiști și-au dat seama că se întâmplă ceva, așa că s-au apropiat de el și l-au întrebat dacă s-a întâmplat ceva. Bărbatul le-a spus că fiica lui de un an s-a înecat cu mâncare și nu mai respiră. Fără să stea pe gânduri, Robert a luat-o pe Miana și a început să o resusciteze. Polițistul era prospăt tătic, făcuse cursuri de prim-ajutor și știa ce are de făcut. Robert, în partea stângă, și Gheorghe, în partea dreapta.

„Ei sunt cei doi polițiști datorită cărora Miana, fetița din brațele tatălui ei, trăiește.
Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când cei doi polițiști patrulau pe Calea București, în Craiova. La un moment dat, au văzut un bărbat într-o stare evidentă de șoc.
Coborât dintr-o scară de bloc cu un copil în brațe, avea o privire care cerea un evident ajutor.
– Aveți nevoie de ceva? l-a întrebat Robert.
– Vă rog să mă ajutați! Miana nu are puls! Trebuie să ajung la spital cât mai repede!
– Dar ce s-a întâmplat?
– Nu știu! Probabil s-a înecat cu mâncare. Chiar nu știu!
– Dați-mi mie fetița, i-a spus Robert. Ați sunat la 112?
– Nu, nu! Am luat-o în brațe să fug la spital. Unde să mai sun?
Colegii au luat fetița din brațele bărbatului, care era complet dezorientat. Nu putea să dea detalii cu ce s-a întâmplat. Robert, proaspăt tătic, luase cursuri de resuscitare a bebelușilor și știa ce are de făcut”, se arata in mesajul postat pe pagina de Facebook a M.A.I.

Miana și-a revenit miraculos

La scurt timp, Miana și-a revenit, iar polițiștii au mers imediat la cel mai apropiat spital. Ulterior, fetița a fost preluată de medici, care i-au felicitat pe cei doi polițiști. Marți, 10 mai, Miana s-a întâlnit din nou cu salvatorii ei. Gheorghe și Robert și-au dorit să o vadă pe micuță, iar tatăl fetiței le-a mulțumit pentru tot ce au făcut pentru Miana. Fetița de un an trăiește datorită polițiștilor care au intervenit la timp. Internauții i-au felicitat pe cei doi agenti.

„După câteva minute, fetița a dat primele semne. A început să respire și să regurgiteze.
– Trăiește, a țipat de bucurie tatăl.
– Trăiește, dar mergem la spital. Urcați în spate. Vom anunța noi să fim așteptați la camera de gardă.
În doar câteva minute, fetița a fost preluată de medici, care i-au felicitat pe colegii noștri. Intervenția acestora a fost una decisivă pentru viața copilașului.
Ieri, cei doi polițiști au aflat că Miana a fost externată, așa că l-au sunat pe tatăl acesteia.
– Putem să trecem să o vedem?
– Cum să nu veniți?! Sunteți îngerii ei păzitori! Vă așteptăm!
De data aceasta, întâlnirea a fost una cu zâmbete și bucurie.
L-am întrebat pe Robert ce a simțit în acele momente, când a ținut în mână un suflet de copil, care nu mai respira.
– Am văzut-o ca pe bebelușul meu! Îmi doream din tot sufletul să simt o mișcare, un sunet, orice din partea ei, doar să știu că o pot salva!
În momentul în care am simțit că respiră, mi s-au tăiat picioarele! Dar de bucurie!
Din partea noastră, aveți toată aprecierea!
Datorită vouă, Miana zâmbește astăzi!”

sursa:https://www.bzi.ro/doi-politisti-eroi-dupa-ce-au-salvat-o-fetita-de-un-an-datorita-voua-miana-zambeste-astazi-4449628?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2l98FqIyNHL9k3uc-yg1CmF1yM9EpJD3-Uwsk85cKSHy-tJTnh2_MgNVg_aem_Ksek_m1pni0CNNoQ-LW-0w

RECLAMĂ
Articolul precedentAu mâncat românește și au șters-o englezește! Cine sunt turiștii din imagine, care au consumat 5 porții de mâncare într-un restaurant din Satu Mare și au plecat fără să plătească
Articolul următorCe-a spus când un mare cântăreț i-a propus să facă sex. „Mi-a arătat organele lui genitale!”