Acasă Stiri Au mâncat românește și au șters-o englezește! Cine sunt turiștii din imagine,...

Au mâncat românește și au șters-o englezește! Cine sunt turiștii din imagine, care au consumat 5 porții de mâncare într-un restaurant din Satu Mare și au plecat fără să plătească

376
0

Ce au făcut turiștii din imagine, după ce au consumat 5 porții de mâncare într-un restaurant din Satu Mare Nesimțire dusă până la extrem pentru o familie din Satu Mare. Soțul, soția și cei trei copii au mers la un restaurant de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, din Satu Mare, acolo unde au comandat mai multe porții considerabile de mâncare. După ce au terminat preparatele, s-au gândit să-și ia tălpășița până nu îi vede cineva.

RECLAMĂ

Zis și făcut! Familia a plecat fără să plătească niciun ban, iar înainte să iasă pe ușă, au furat și două sticle de apă.

O familie a plecat fără să plătească niciun ban într-un restaurant din Satu Mare

O familie din Satu Mare a considerat că nu este necesar să plătească mâncarea comandată dintr-un restaurant de pe Bulevardul Aurel Vlaicu.

Soțul, soția și cei trei copii s-au ospătat bine, s-au prefăcut că sunt doar niște clienți respectoși, apoi i-au șocat pe angajații restaurantului.După ce și-au comandat mai multe preparate, aceștia au dispărut dintr-o dată, dar nu cu mâna goală, au furat și două sticle de apă din frigider.

Soțul, soția și cei trei copiii s-au dus la un restaurant situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, acolo unde și-au comandat mai multe porții sănătoase de mâncare.

Angajații restaurantului, dezgustați de gesturile unei familii

Personalul a rămas șocat când a realizat că familia a plecat fără să-și achite nota.

Evident, după cum bine merita numeroasa familie, angajații au postat pe Facebook un mesaj în care explică situația care i-a dezgustat total.

”Aceste persoane au făcut în seara asta o consumație la un restaurant din Satu Mare și au plecat fără să plătească. La ieșire au mai sustras două sticle de apă. Este vorba despre tipul cu tricou alb și doamna în rochie neagră. Rog cine îl cunoaște să ne anunțe la Nr de tel: 0743.827.484 sau mesaj privat. Cine ne ajută va avea o cina gustoasă din partea restaurantului. Vă mulțumesc”, este mesajul reprezentanților restaurantului, postat pe Facebook.

sursa:https://www.bzi.ro/ce-au-facut-turistii-din-imagine-dupa-ce-au-consumat-5-portii-de-mancare-intr-un-restaurant-din-satu-mare-4532295?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2q6IXq–tfg8WGV32HE92aMkCTTQ41rRnRgf0dGlFcM_5mHovW-MHOmvo_aem_9IankDJIvWT5mqHKqH6ADA

RECLAMĂ
Articolul precedentAdrian Mititelu, evacuat cu poliția din Tribunal, la procesul cu FRF. Incredibil ce au făcut oamenii legii cu el afară
Articolul următorDoi polițiști, eroi după ce au salvat o fetiță de un an. „Datorită vouă, Miana zâmbește astăzi”