Acasă Monden Diana Dumitrescu divorţează după patru ani de căsnicie! Actriţa a confirmat despărţirea

Diana Dumitrescu divorţează după patru ani de căsnicie! Actriţa a confirmat despărţirea

589
0

Un alt cuplu celebru din showbiz se pregăteşte în curând de divorţ. După aproape patru ani de căsătorie, actriţa Diana Dumitrescu a decis să se separe de soţul ei, Ducu Ion.

RECLAMĂ

UPDATE. Diana Dumitrescu a confirmat pentru ProTV.ro informaţia: „Da, este adevărat că am depus actele pentru divorţ”.

Apropiaţii Dianei Dumitrescu, şocaţi de divorţul acesteia: «E o veste urâtă»

Relaţia celor doi nu mai mergea bine de ceva timp. Primele semne că sunt probleme în cuplu au apărut în momentul când Ducu Ion a plecat alături de prieteni în vacanţă să facă scufundări.

Săptămâna trecută, Diana Dumitrescu a venit cu prietenele la un eveniment monden de la Clucbul Diplomaţilor, iar zvonurile unui divorţ se conturau. Diana a declarat pentru ziarulring.ro că se va concentra pe carieră, aceasta fiind prioritatea ei.

De altfel, ea se va pare că va fi distribuită într-un proiect care va fi făcut public în viitorul apropiat. Dacă este vorba de o nouă telenovelă sau de un show de televiziune, Diana a preferat să păstreze secretul.

În urmă cu o lună, Diana a postat un mesaj pe blogul ei care ridica semne de întrebare.

„Sunt momente în viaţă când te blochezi. Situaţii în care nu ştii cum să acţionezi sau să reacţionezi, pentru ca nu eşti cu totul decis. Adică, mintea îţi spune una, sufletul alta. Momentele acealea când minte zice: «Ai dreptate! Fă aşa! Reacţionează aşa!» , iar sufletul spune: «Nu, mai aşteaptă! Ai răbdare! Încearcă altfel!». Ei bine, devine totul foarte confuz”, a scris ea pe site.

Diana şi Ducu Ion s-au căsătorit în urmă cu aproape patru ani şi au avut o nuntă cu fast. Deşi păreau un cuplu fericit, cei doi au decis că le e mai bine să trăiască separat.

Divorţurile care au zguduit în anul 2013 showbiz-ul românesc

Diana şi Ducu Ion s-au căsătorit cu fast în august 2009. sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentReţinută pentru că a sustras aproape 500.000 lei din banii Asociaţiei de Proprietari Nr. 1 Craioviţa Nouă
Articolul următorDe la U Cluj spre Europa League » Alin Buleică: ”A fost cel mai bun sezon al meu”