Acasă Stiri Reţinută pentru că a sustras aproape 500.000 lei din banii Asociaţiei de...

Reţinută pentru că a sustras aproape 500.000 lei din banii Asociaţiei de Proprietari Nr. 1 Craioviţa Nouă

1120
0

O craioveancă de 62 de ani, fost administrator al Asociaţiei de Proprietari Nr. 1 Craioviţa Nouă, a ajuns în arestul IPJ Dolj, ieri după-amiază, pentru delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Astăzi va fi prezentată Parchetului şi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

RECLAMĂ

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, ieri după-amaiză, a fost a fost introdusă în arestul IPJ Dolj, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, Doina Paraschiv, de 62 de ani, din Craiova, acuzată de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Femeia, care a fost administrator, contabil şi casier al Asociaţiei de Proprietari Nr. 1 Craioviţa Nouă, a sustras, în timp, aproape jumătate de milion de lei din banii achitaţi de locatari.

“În fapt s-a reţinut că învinuita, în perioada ianuarie 2010 – decembrie 2011, îndeplinind cumulativ funcţiile de administrator, contabil şi casier la o Asociaţie de proprietari din cartierul Craioviţa Nouă, şi-a însuşit din gestiune suma de 453.000 lei prin înregistrarea în evidenţa contabilă a unor sume mai mici faţă de cele înscrise în chitanţele prin care încasa banii de la proprietari şi prin nepreluarea soldurilor zilnice reale”, ne-a declarat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Astăzi femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. sursa: cvlpress.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentDolj: Şofer rănit după ce a adormit la volan
Articolul următorDiana Dumitrescu divorţează după patru ani de căsnicie! Actriţa a confirmat despărţirea