Home Uncategorized BOMBA ANULUI! Stefan Banica si Andreea Marin s-au despartit! Au anuntat separarea...

BOMBA ANULUI! Stefan Banica si Andreea Marin s-au despartit! Au anuntat separarea concomitent pe conturile de Facebook

468
0
loading...

oc in showbiz-ul romanesc! Andreea Marin si Stefan Banica au decis sa divorteze, dupa 7 ani de casnicie.

loading...
loading...

In urma cu putin timp, Andreea Marin si Stefan Banica au anutat pe paginile lor de Facebook ca au decis sa puna capat relatiei.

“Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru.

 

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela.

 

Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”, au scris vedetele pe paginile personale de Facebook.

sursa: cancan.ro

loading...
loading...