Acasă STIRI SPORTIVE De necrezut! Unde lucrează în prezent Claudiu Răducanu » „Blocnotes” s-a recăsătorit,...

De necrezut! Unde lucrează în prezent Claudiu Răducanu » „Blocnotes” s-a recăsătorit, după ce fosta nevastă i-a luat banii

500
0

Claudiu Răducanu, 46 de ani, a devenit cadru didactic și pare să fi trecut peste perioada în care gafele sale lingvistice erau virale.Fostul golgeter de la FCSB și-a luat licența la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Craiova și a devenit profesor de sport la o școală din aceeași localitate, conform impact.ro.

RECLAMĂ

În plus, „Blocnotes” a lăsat în spate și perioada în care avea probleme cu legea, el fiind prins în Mexic cu carduri clonate. Claudiu și-a refăcut viața și are o nouă soție, alături de care este din 2019. Cei doi au și o fiică.

Claudiu Răducanu, probleme în prima căsătorie

Răducanu mai are un fiu, Armin, din prima căsătorie. Relația cu fosta soție, Alice, s-a încheiat cu scandal. 

Claudiu a cunoscut-o în 1999, într-un bar din Craiova, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Pe 13 mai 2009, Tribunalul a pronunţat divorţul, iar fostul atacant le-a acuzat pe fosta soție și mama acesteia că i-au luat toți banii strânși din fotbal. 

În februarie 2019, Claudiu Răducanu a câștigat procesul și a încasat bunuri și bani în valoare de un milion de euro. Cei doi se judecă în continuare pentru o serie de bunuri.

De necrezut! Unde lucrează în prezent Claudiu Răducanu » „Blocnotes” s-a recăsătorit, după ce fosta nevastă i-a luat banii
Claudiu Răducanu, izvor nesecat de umor
Pe lângă celebra replică în care Claudiu Răducanu declara că își dorește să locuiască într-un „blocnotes”, fostul fotbalist a avut parte și de multe alte momente amuzante.
La un meci FC Vaslui – FCM Bacău, disputat în 2005, pe când Claudiu evolua pentru clubul lui Porumboiu, l-a „atacat” pe arbitrul Marius Martiș cu o solicitare bizară.La un corner executat de Jovanovici, mingea a intrat direct în plasă, dar Răducanu s-a repezit la „central”, rugându-l să-l treacă pe el ca marcator: „Am atins-o, frățioare!”.Martiș s-a conformat, iar misterul avea să fie dezlegat la scurt timp: Claudiu avea promisă o primă specială dacă marca un anumit număr de goluri pe durata sezonului.
Băi, cine dracu’ mai e şi Caniculă ăsta, că am văzut la televizor că face victime multe, omoară oameni?

– Claudiu Răducanu
În perioada când evolua la Bielefeld, Claudiu a ieșit într-o seară să cumpere bere, iar niște români, recunoscându-l, l-au abordat ca să-l salute printre tarabele de zarzavaturi unde nimerise. Intrase într-o hală deasupra căreia scria „Neumarkt”, „Piața Nouă”, dar Răducanu venise acolo știind că „Neumarkt” e un brand de bere!
Citește aici alte întâmplări demențiale cu Claudiu Răducanu!
Claudiu Răducanu a jucat de-a lungul carierei la 13 cluburi, cele mai cunoscute dintre ele fiind Universitatea Craiova, Steaua și Espanyol Barcelona.

sursa:https://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/ce-meserie-are-acum-claudiu-raducanu-685721.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDorit de Gigi Becali la FCSB, Juan Bauza a fost criticat dur în direct: „E fițos, neantrenat și face mereu scandal! Aș da pe el două milioane de lei vechi”
Articolul următorCum face bani pe internet polițistul bătut de o femeie! A devenit vedetă internațională