Acasă Life Style Cum face bani pe internet polițistul bătut de o femeie! A devenit...

Cum face bani pe internet polițistul bătut de o femeie! A devenit vedetă internațională

657
0

Un polițist care a fost bătut de o femeie, în timpul misiunii, a devenit vedetă pe YouTube și reușește să câștige niște sume frumușele, pe internet.

RECLAMĂ

Marius U., care a o sumedenie de fani pe internet și, conform declarațiilor de avere, câștigă bani frumoși din vizionarea filmelor sale, a fost victima unui incident incredibil. El este unul dintre angajații MAI bătuți de o femeie, în urmă cu doi ani. Marius U. se afla în misiune alături de un jandarm, iar o legitimare banală a unei femei s-a transformat într-un scandal teribil. Femeia i-a bătut pe amândoi și a fost acuzată de ultraj, iar zilele trecute a primit sentința.

„Stabileşte pedeapsa de 1 an închisoare în sarcina inculpatei NAE SIMONA LUCIANA, sub aspectul săvârşirii infractiunii de ultraj. Condamnă inculpata pentru ultraj la 1 an închisoare. Condamnă inculpata pentru tulburarea ordinii si linistii publice la 8 luni închisoare. Contopeşte pedepsele stabilite mai sus, urmând ca inculpata să execute o pedeapsă rezultantă de 1(unu) an şi 6(sase) luni închisoare. Suspendă sub supraveghere pedepsa rezultantă a închisorii de 1 an şi 6 luni pe un termen de supraveghere de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Impune inculpatei să execute următoarele obligaţii: – să presteze pentru 80 de zile de munca in folosul comunitatii in cadrul Primăriei mun Buzău sau în cadrul Consiliului local al mun Buzău. Obligă pe inculpată la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 17.01.2023”, este deciza dată de magistrați, în dosarul în care femeia a fost acuzată că a bătut un polițist și un jandarm.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/cum-face-bani-pe-internet-politistul-batut-de-o-femeie-a-devenit-vedeta-internationala-298386.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDe necrezut! Unde lucrează în prezent Claudiu Răducanu » „Blocnotes” s-a recăsătorit, după ce fosta nevastă i-a luat banii
Articolul următorNiculae Bădălău rămâne în arest. Instanța i-a respins din nou contestația