Acasă Monden De ce l-a dat Oana Radu în judecată pe fostul ei soț,...

De ce l-a dat Oana Radu în judecată pe fostul ei soț, Cătălin Dobrescu! Cântăreața i-a deschis trei procese in instanță

303
0

Oana Radu a decis ca într-un final să vorbească despre divorțul de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Cu toate că s-au separat pe cale amiabilă la notar, lucrurile s-au complicat ulterior, iar cântăreața l-a dat în judecată pe bărbat. De ce i-a deschis fostului soț trei procese in instanță.După o lungă perioadă în care a preferat să stea în tăcere, Oana Radu a ales să vorbească despre divorțul de soțul ei. Vedeta susține că trei ani a fost implicată într-o căsnicie toxică din care nu a putut să iasă, însă într-un final a luat marea decizie și a pus punct mariajului. Ea și Cătălin Dobrescu au divorțat la notar, pe cale amiabilă, însă situația s-a complicat ulterior.

RECLAMĂ

Din acest punct de vedere, acum Oana Radu a decis să facă un nou pas important și să meargă în instanță pentru a cere dreptate. Cântăreața a apelat astfel la ajutorul justiției și i-a deschis trei procese fostului ei partener.

În postarea pe care ea a făcut-o pe rețelele de socializare, cântăreața mărturisea că i-au dispărut lucruri din casă, că a fost amenințată de fostul partener cu bătaia, dar și că bărbatul nu s-a ținut de promisiunea pe care a făcut-o în ceea ce privește mașina de concerte.

Oana Radu i-a deschis trei procese fostului ei soț, Cătălin Dobrescu

Ei bine, cei doi au și un apartament împreună, iar Oana Radu a stabilit inițial cu fostul soț să-i dea partea lui de bani într-un an de zile, iar ea să rămână cu imobillul, însă ulterior bărbatul s-ar fi răzgândit și a decis să se mute sub același acoperiș cu ea, bineînțeles ea nefiind de acord.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, numele celor doi foști soți apar în trei procese, toate deschise de către cântăreață. Primul are ca obiect partajul de bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial, al doilea proces are ca obiect sechestrul judiciar, iar al treilea proces are ca obiect excluderea asociatului.

Oana Radu și-a cumpărat casa visurilor

După ce a văzut că fostul ei soț își dorește să rămână în apartamentul pe care amândoi l-au cumpărat, dar cum ea a spus că nu are cum să locuiască cu el sub același acoperiș în următoarele luni, vedeta a decis că e momentul să ia încă o decizie importantă. Astfel, vedeta și-a achiziționat casa visurilor sale și e extrem de fericită pentru marea reușită.

Acum ea se pregătește ca în curând să se mute în noua locuință și speră să i se facă dreptate în procesele pe care ea le-a deschis împotriva fostului ei partener de viață, cel cu care s-a căsătorit civil în 2020, dar cu care nu a mai apucat să facă și cununia religioasă.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/de-ce-la-dat-oana-radu-in-judecata-pe-fostul-ei-sot-catalin-dobrescu-cantareata-ia-deschis-trei-procese-in-instanta-332354.html

RECLAMĂ
Articolul precedentGheorghe Turda le-a declarat „război” cântăreților apăruți peste noapte. Artistul vrea să fie adoptată o lege ce îi poartă numele
Articolul următorCoduri galben și portocaliu de vânt în toată țara. ANM a publicat harta zonelor care vor fi afectate puternic