Acasă Stiri Darius Vâlcov este căutat pe Poliție, după ce nu a fost găsit...

Darius Vâlcov este căutat pe Poliție, după ce nu a fost găsit acasă. Fostul ministru a fost condamnat la șase ani de închisoare

183
0

Polițiștii din București îl caută pe Darius Vâlcov. Acesta a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani și trafic de influență.Polițiștii îl caută pe Vâlcov deoarece acesta nu a fost găsit la domiciliu.

RECLAMĂ

„La data de 2 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 46 de ani.

Cel în cauză este condamnat de Tribunalul București la o pedeapsă privativă de libertate, de 6 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani și trafic de influență, sentință rămasă definitivă prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

La acest moment se desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei în cauză”, a anunțat Poliția Capitalei.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/darius-valcov-cautat-politie-nu-a-fost-gasit-acasa-673141.html

RECLAMĂ
Articolul precedent„Filmează-mă. Zici că sunt Bianca Drăguşanu!”. Două tinere, care se dădeau surdomute şi cereau bani de la oameni, au început să vorbească când au venit poliţiştii, într-o parcare din Buzău
Articolul următorDinu Maxer și noua iubită deja s-au despărțit! Informații exclusive despre separarea momentului!