Home Monden Dinu Maxer și noua iubită deja s-au despărțit! Informații exclusive despre separarea...

Dinu Maxer și noua iubită deja s-au despărțit! Informații exclusive despre separarea momentului!

77
0
loading...

Dacă în urmă cu două săptămâni, Dinu Maxer se afișa cu noua iubită, Ada, într-un club din Capitală, la doar câteva zile de la pronunțarea divorțului de Deea Maxer, acum Spynews.ro are informații bombă despre separarea dintre cei doi! Ce spun apropiații cuplului despre despărțire. În urmă cu câteva săptămani, Dinu Maxer își asuma public relația cu Ada, noua iubită, și își făceau apariția într-un club de noapte din Capitală. Artistul a confirmat relația în direct la Antena Stars, unde mărturisea că își dorește să ia lucrurile treptat, fiindu-i mai greu după ce a ieșit dintr-o relație de 17 ani.

loading...

Informații exclusive despre despărțirea dintre Dinu Maxer și Ada, noua iubită

Chiar dacă cântărețul speră că lucrurile să evolueze frumos între ei, se pare relația lor a luat o întorsătură neașteptată. Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, are exclusivitatea momentului, aceea că, Dinu Maxer și Ada, nu mai formează un cuplu, conform apropiaților.

Surse apropiate celor doi au declarat că aceștia s-ar fi despărțit, după doar câteva întâlniri, cu toate că, prietenii lor spuneau că se completau perfect. Iată că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar Dinu Maxer este din nou un bărbat liber.

Cum s-au cunoscut Dinu Maxer și noua iubită

La doar o zi după divorțul de mama copiilor săi, Deea Maxer, artistul a cunoscut-o pe noaua iubită, Ada, o focoasă brunetă, comparată de toată lumea cu fosta iubita a cântărețului, Nicoleta Luciu, alături de care Dinu a format un cuplu în urmă cu mai mulți ani. La Antena Stars, Dinu Maxer declara că nu este prea devreme să-și refacă viața.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/dinu-maxer-si-noua-iubita-deja-sau-despartit-informatii-exclusive-despre-separarea-momentului-306232.html

loading...