Acasă Stiri „Filmează-mă. Zici că sunt Bianca Drăguşanu!”. Două tinere, care se dădeau surdomute...

„Filmează-mă. Zici că sunt Bianca Drăguşanu!”. Două tinere, care se dădeau surdomute şi cereau bani de la oameni, au început să vorbească când au venit poliţiştii, într-o parcare din Buzău

203
0

Două tinere din Ialomiţa, care se dădeau surdomute într-o parcare din Buzău şi cereau bani de la oameni, au început să vorbească atunci când un bărbat nu le-a crezut poveştile de viaţă şi a sunat la numărul de urgenţă 112.Cele două tinere, în vârsăt de 17 şi 18 ani, au ajuns în parcarea unui centru comercial din Buzău şi, cu ajutorul unor pancarte pe care au scris un mesaj prin care îi anunţau pe oameni că sunt surdomute şi au nevoie de ajutor, încercau să facă rost de bani.

RECLAMĂ

Un bărbat care nu le-a crezut pe cele două fete a sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică.

În momentul în care poliţiştii au început să le pună întrebări, cele două tinere au început, ca prin „minune”, să audă şi să vorbească.

„Filmează-mă. Zici că sunt Bianca Drăguşanu”, a declarat una dintre tinere atunci când a observa că un martor o filma atunci când răspundea întrebărilor puse de agenţi.

Asociaţia Naţională a Surzilor din România – Filiala Buzău a publicat pe pagina de Facebook clipul video filmat de bărbat.

„ANSR – FILIALA Buzau va informeaza ca ieri 29 aprilie 2023, cu ajutorul Politiei Romane s-a reusit prinderea a doua persoane de sex feminin care apelau la mila publicului in parcarea unui centru comercial precum si in incinta acestuia, dandu-se drept persoane surde.

Persoanele au fost retinute alaturi de alte persoane care se aflau intr-o masina aflata in parcare si au fost conduse la sediul IPJ Buzau unde au fost audiate, urmand a se dispune masurile legale, cel mai probabil intocmindu-se dosar penal pentru inselaciune.

Multumim si apreciem interventia Politiei Romane care in mai putin de 5 minute de la sesizare au intervenit foarte prompt.

Va rugam sa nu dati curs solicitarilor de acest gen. ANSR – Filiala Buzau nu desfasoara astfel de campanii de strangere de fonduri.

Daca doriti sa donati catre orice caz umanitar, solicitati legitimatia si chitanta pentru suma donata.

Pe aceste documente trebuie sa regasiti datele de identificare oficiale.NU INTERVENITI IN ASTFEL DE SITUATII! APELATI LA POLITIE PRIN APEL DE URGENTA LA 112″, se arată în postarea de pe Facebook.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/locale/doua-tinere-surdomute-au-inceput-sa-vorbeasca-politisti-parcare-buzau-673177.html

RECLAMĂ
Articolul precedentO celebră actriță de filme pentru adulți și-a rupt spatele într-un parc de distracții! Ar putea primi sume uriașe drept despăgubire, dar nu va mai arăta ca înainte. Tot momentul a fost filmat =>
Articolul următorDarius Vâlcov este căutat pe Poliție, după ce nu a fost găsit acasă. Fostul ministru a fost condamnat la șase ani de închisoare