Acasă STIRI SPORTIVE Dan Șucu vrea să-l spulbere pe Mihai Rotaru și să-l transfere pe...

Dan Șucu vrea să-l spulbere pe Mihai Rotaru și să-l transfere pe Alex Cicâldău! Rapid e gata să-l aducă pentru titlu

211
0

E concurență mare între Dan Șucu și Mihai Rotaru pentru transferul lui Alex Cicâldău. Rapid vrea să îl readucă în Superliga pentru titlu.Alex Cicâldău a ajuns în 2021 la Galatasaray, dar nu a impresionat la turci și a fost împrumutat la mai multe echipe. Se pare că nici în sezonul viitor nu va intra în calculele tehnicianului Okan Buruk și este aproape de o revenire în Superliga.

RECLAMĂ

Dan Șucu, lovitură pentru Mihai Rotaru: a demarat discuțiile pentru transferul lui Alex Cicâldău

Rapid a dat startul discuțiilor pentru transferul unui jucător de la Galatasaray. Dan Șucu vrea să dea lovitura și să „il fure” pe jucător rivalului de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru.

Potrivit celor de la gsp.ro, gruparea giuleșteană este în discuții cu Galatasaray pentru mutarea temporară a mijlocașului în Superliga. Împrumutul ar urma să aibă loc pentru un sezon cu opțiune de transfer la finalul sezonului viitor.

Va fi o luptă deschisă între Dan Șucu și Mihai Rotaru deoarece și patronul Universității Craiova dorește să îl readucă la echipă pe internaționalul român. Crescut la Academia lui Gică Hagi, Alex Cicâldău a fost vândut de Mihai Rotaru la Galatasaray în schimbul a 6,5 milioane de euro.

Alex Cicâldău ar fi înlocuitorul ideal pentru Ermal Krasniqi. Jucătorul din Kosovo este ca și plecat la Sparta Praga, echipă care e gata să îi ofere lui Dan Șucu două milioane de euro în schimbul mijlocașului. Internaționalul român va avea, totuși, concurență mare pe post cu Florent Hasani, Xian Emmers și Omar El Sawy.

Împrumutat la Konyaspor în acest sezon, Alex Cicâldău nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor turcilor, chiar dacă a evoluat în 32 de partide. La finalul sezonului a revenit la Galatasaray, formație cu care mai are contract până în 2026. Giovanni Becali nu a confirmat că ar exista discuții între Rapid și formația turcă pentru împrumutul jucătorului.

Alex Cicâldău, prezent în lotul României pentru EURO 2024

Alex Cicâldău este unul dintre jucătorii nelipsiți din lotul lui Edi Iordănescu. A strâns deja 36 de selecții și a marcat de patru ori. A participat cu naționala României U21 la celebrul turneu final din 2019 când tricolorii au ajuns până în semifinalele Campionatului European. În amicalul disputat de România contra Bulgariei, 0-0, Alex Cicâldău a fost doar rezervă.

  • 3 milioane de euro e cota de piață a jucătorului, potrivit Transfermarkt.
  • 2,3 milioane de euro a plătit Universitatea Craiova pentru transferul de la Farul, în 2018.
  • A bifat 41 de apariții la Galatasaray, a marcat cinci goluri și a oferit patru pase decisive.
  • sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-extern/euro-2024/dan-sucu-vrea-sa-l-spulbere-pe-mihai-rotaru-si-sa-l-transfere-pe-alex-cicaldau-rapid-e-gata-sa-l-aduca-pentru-titlu-19910988

RECLAMĂ
Articolul precedentAlex Cicâldău, OUT! E așteptat să semneze în SuperLigă după EURO
Articolul următorUniversitatea Craiova s-ar putea despărţi de Jovan Markovic