Acasă Uncategorized Andreea Bănică, 25 de spectacole într-o lună

Andreea Bănică, 25 de spectacole într-o lună

946
0

Solista are multe melodii  ajunse hituri, precum “Love  in Brasil” sau “Samba”(Fotografii: Click!)

RECLAMĂ

Artiştii de top îşi vor îngroaşa considerabil conturile în perioada campaniei electorale, care a început vineri. Sumele pe care le vor încasa, dar şi numărul de concerte pe care le vor susţine, variază în funcţie de cota lor pe piaţă. De pildă Andreea Bănică va avea în următoarea lună în jur de 25 de spectacole electorale, iar Nicoleta Luciu , nu mai puţin de 20.

Campania electorală este aşteptată cu nerăbdare de multe dintre vedetele din lumea muzicii. Este perioada în care susţin spectacole pe bandă rulantă, iar odată cu ele vin şi sume frumuşele de bani. Chiar dacă în campania pentru locale se câştigă întotdeauna mai bine, nici cea pentru alegerile parlamentare nu e de colo, mai ales dacă eşti un artist cu priză la public. „Campania asta nu e niciodată ca cea pentru locale. E mai slabă. La locale, fiecare primar de oraş sau colţişor de comună vrea eveniment”, ne-a spus Lucian Mitrea, soţul şi impresarul Andreei Bănică.

Cu toate acestea, cântăreţii care sunt pe val cu hituri noi sau care se bucură de popularitate nu se pot plânge. Andreea Bănică, Anna Lesko, Nicoleta Luciu, Roxana Nemeş sau Andreea Bălan sunt câteva dintre solistele ofertate de potenţialii parlamentari în speranţa că le vor aduce capital politic.

În perioada alocată campaniei, Andreea Bănică are antamate nu mai puţin de 25 de concerte, în aproape toată ţara. Pentru un singur spectacol, ea primeşte între 3.000 de euro şi 3.500 de euro. Astfel, într-o singură lună, Andreea va fi mai bogată cu minimum 75.000 de euro.

Concertul Andreei Bănică durează 45 de minute, timp în care solista interpretează live, cu negative, cele mai cunoscute piese ale ei: „Love in Brasil”, care are peste 25 de milioane de vizualizări pe Youtube, „Samba”, „Shining Heart” etc. O parte dintre banii câştigaţi de Andreea Bănică ajung la dansatorii ei, două fete şi doi băieţi.

„Alături de Andreea, pe scenă mai urcă patru dansatori: două fete şi doi băieţi. În cazul în care locaţia permite din punct de vedere tehnic, folosim şi efecte pirotehnice în timpul show-lui”, ne-a mai spus Lucian Mitrea.

Roxana Nemeş,  16.000 de euro din campanie

Impresarul Radu Groza i-a făcut rost de 20 de concerte Roxanei Nemeş, iubita lui. Senzuala blondă care a făcut furori după ce a pozat goală în Playboy este dorită de toţi electoralii în campanie.

Nu are prea multe melodii cunoscute, întrucât s-a lansat de puţin timp, însă în programul ei de 45 de minute cântăreaţa a inclus şi câteva hituri internaţionale, precum „I’m Not a Girl” al lui Britney Spears, „Billionaire” al lui Travie McCoy feat Bruno Mars sau „Mercy” al cântăreţei Duffy. Alături de cele patru dansatoare ale sale, Roxana Nemeş îi va încinge pe votanţii din oraşe cu aproximativ 20 de concerte şi îşi va adăuga în cont 16.000 de euro, pentru că tariful ei pe un spectacol este de 800 de euro.

Minodora  ia 1.500 de euro pe spectacol

Şi cântăreţii de muzică de petrecere pot aduce un capital de imagine bun candidaţilor. Prin aceste evenimente electorale, politicienii încearcă să câştige voturile cât mai multor persoane.

Aşadar, concertele pe care le fac cadou publicului în campanie trebuie să mulţumească pe toată lumea, de la fanii muzicii dance până la cei care ascultă muzică populară sau de petrecere. În această ultimă categorie, se încadrează şi Minodora, care are deja programate peste zece spectacole în perioada campaniei electorale. Pentru un show, vedeta încasează între 1.000 € şi 1.500 €. Minodora ne-a spus că cele mai multe cereri au venit de la oamenii politici din Constanţa, oraşul ei natal.

Andreea Bălan  încasează peste 25.000 de euro

Are un show exploziv şi foarte complex: schimbă 15 ţinute, are mai multe tematici printre care „The Bunny Show” sau „Lecţia de dans”. Cu un program atât de bogat, Andreea Bălan a făcut rost de 15 concerte pentru care va bate ţara în lung şi-n lat, dar care îi vor aduce 25.500 de euro în cont. Artista cere 1.700 de euro pentru un program de o oră dar singură, iar în varianta cu patru dansatoare şi Petrişor Ruge, partenerul de la „Dansez pentru tine” acesta creşte la 1.900 de euro. Piese ca „Trippin”, „Money Maker” sau „Like a Bunny” au fost în top, iar fanii cer de fiecare dată bis.

Rusoaica Anna Lesko,  mai bogată cu 33.000 de euro

În numai o lună, Anna Lesko îşi va adăuga în cont 33.000 de euro. 2012 a fost un an benefic pentru şarmanta rusoiacă, mai ales că la prima campanie electorală, cea din primăvară, ea a încasat o sumă record de 100.000 de euro, pentru 50 de concerte.

Acum, însă, cântăreaţa a primit doar 15 oferte, iar tariful a fost micşorat cu 300 de euro. Astfel cei care se bat pentru un loc în Parlament vor scoate 2.200 de euro din portofel ca Anna Lesko să cânte pentru ei. Solista urcă pe scenă însoţită de patru dansatoare şi din recuzită fac parte o colivie uriaşă decorată cu flori şi un cufăr care se iluminează la contactul cu pielea.

Nicoleta Luciu  cântă numai în weekend şi strânge 30.000 de euro

A născut patru copii, a slăbit, şi-a pus silicoane, iar acum produce din nou bani din cântat. Nicoleta Luciu încearcă să facă profitabilă orice situaţie. Ocupată peste săptămână cu repetiţile la „Dansez pentru tine”, Nicoleta Luciu are cântări numai sâmbătă sau duminică, în perioada campaniei electorale.

Sexoasa brunetă a scos un single nou intitulat „Mexicano”, şi-a luat două dansatoare, iar managerul i-a făcut rost rapid de 20 de concerte, pentru care va încasa 30.000 de euro, aproape cât Anna Lesko. Luciu nu se deplasează pentru mai puţin de 1.500 de euro, chiar dacă este o sumă pe care o practică trupe cu priză mai mare la public şi cu hituri care se difuzează pe radio.

sursa: click

RECLAMĂ
Articolul precedentULTIMA ORA: GREFIER DE LA CURTEA DE APEL CRAIOVA, REŢINUT DE DNA
Articolul următorDan Diaconescu este cercetat pentru MITĂ electorală. DD a împărţit mici şi biscuiţi la Târgu Jiu