Acasă STIRI SPORTIVE Cum se apără Adrian Mititelu după ce a fost acuzat că a...

Cum se apără Adrian Mititelu după ce a fost acuzat că a lovit un avocat. Presupusa victimă vrea să ajungă în instanță: ”Nu discut toate inepțiile”

1097
0

Adrian Mititelu este chemat la poliție după ce ar fi lovit un avocat, în plină stradă. Bogdan Grigore afirmă că patronul de la FC U Craiova l-a umilit și a fost violent cu el, în public, din cauza unor probleme de ordin legal. Iată se apară omul de afeceri și se spune despre declarațiile presupusei victime.Avocatul Bogdan Grigore susține că a lovit lovit de Adrian Mititelu în plină stradă. Acesta a depus o plângere la poliție, iar autoritățile au deschis un proces, urmând să se facă mai multe cercetări. Iată ce declarații a făcut acesta, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

RECLAMĂ

Avocatul susține că a fost lovit de patronul de la FC U Craiova

Scandalul dintre avocatul Bogdan Grigore și Adrian Mititelu ar fi apărut de la o postare pe rețelele de socializare. Bărbatul a spus câteva cuvinte despre fiul patronului de la FC U Craiova, în urma incidentului cu un arbitru, care a fost interzis pentru o perioadă îndelungată.

După cele spuse, cei doi s-au întâlnit în plină stradă și au ajuns la violență. O altă problemă în acest sens este un proces în care Adrian Mititelu este implicat datorită unor litigii, iar compania este reprezentată, în instanță, de Bogdan Grigore. Cu toate că aceștia s-au mai întâlnit în ultimele luni, după ce a fost publicat comentariul nu s-a întâmplat nimic între ei.

De curând, în momentul în care trecea prin fața clubului FC U Craiova, Bogdan Grigore s-a văzut cu Adrian Mititelu și ar fi fost umilit în public. Omul de afaceri l-ar fi scuipat și lovit cu piciorul pe avocat. La distanță de câteva minute, o persoană din club a ieșit și s-a băgat între cei doi.

”Am scris că este are un comportament de gibon și că dumnealui are acest comportament de cocalar. Dacă veți observa dex-ul, cuvântul cocalar înseamnă un golănaș, un șmecher de cartier. Eu sunt și suporter la această echipă și am încercat să susțin echipa. Am scris în calitate de suporter, nu de avocat. Asta e dureros, am fost umilit public. Anterior mi-a mai trimis amenințări prin alți membri ai clubului, dar nu credeam că se va ajunge acolo. A fost doar un pretext comentariul acela”, a spus avocatul Bogdan Grigore la Xtra Night Show.

Cum se apără Adrian Mititelu
Adrian Mititelu se apără și afirmă că nu l-a lovit pe avocat. Cei doi se cunosc de mai mult timp, iar patronul de la FC U Craiova i-ar fi oferit de mai multe ori bilete gratis pentru a participa la meciurile echipei.
Patronul echipei de fotbal susține că doar l-a împins, pentru a se depărta de el, dar nu au ajuns la violență. Avocatul Bogdan Grigore a făcut plângere la poliție și este cercetat penal pentru cele întâmplate.
”Am ieșit în fața clubului și l-am văzut acolo. El e un apropiat de-ai noștri. De trei ani vine la meciuri pe invitații de la noi. E fan FC U Craiova. Eu sunt mai vulcanic din fire și am strigat spre el, eram supărat pentru că mi-a jignit familie. S-a luat de Adiță pe Facebook cu niște mesaje foarte urâte. I-am reproșat că mi-a jignit familie. I-am spus cum m-am purtat eu cu el și cu familia lui și cum m-a răsplătit el. Eu sunt oltean și am gura mare, dar vă jur că nu l-am atins. El venea spre mine și spunea că nu e adevărat, că nu l-a jignit pe Adiță, în timp ce eu dădeam să scot telefonul și să-i arăt mesajele. Când s-a apropiat prea mult l-am împins puțin să se îndepărteze, dar nici măcar nu pot să spun că a fost o îmbrânceală. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu a fost vorba de o bătaie sau altceva! Cineva din club a ieșit la un moment dat și s-a băgat între noi. Înțeleg că a făcut plângere la poliție, dar nu stau acum să discut toate inepțiile unora sau altora”, a declarat Adrian Mititelu pentru Prosport.

sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/xtra-night-show-cum-se-apara-adrian-mititelu-dupa-ce-a-fost-acuzat-ca-a-lovit-un-avocat-presupusa-victima-vrea-sa-ajunga-in-instanta-nu-discut-toate-ineptiile-video-329011.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCât de des este în regulă să mănânci ouă și cum influențează colesterolul
Articolul următorAlimentele care ameliorează sforăitul. Ce să consumi pentru somn liniștit