Home Monden Cum a reușit Kim Kardashian să distrugă o rochie purtată de Marilyn...

Cum a reușit Kim Kardashian să distrugă o rochie purtată de Marilyn Monroe. Era considerată unul dintre cele mai importante obiecte din istoria culturii americane – – –

256
0
loading...

Kim Kardashian este acuzată că ar fi deteriorat definitiv o rochie istorică a lui Marilyn Monroe, după ce a purtat-o ​​la Gala Met din 2022.

loading...

ChadMichael Morrissette, un artist vizual care organizează expoziții de muzeu și costume, a declarat pentru USA Today că a observat daune ireparabile la rochie când a văzut-o expusă duminică la Ripley’s Believe It or Not! pe Hollywood Boulevard din Los Angeles.

Morrissette spune că, anterior, s-a ocupat de rochie în 2016, când a afișat-o pentru licitația Julien’s, de unde Ripley’s a cumpărat-o cu 4,8 milioane de dolari.

Gafă de photoshop. Poza pe care Kim Kardashian a șters-o după ce fanii au criticat-o
FOTO: Kim Kardashian în rochia lui Marilyn Monroe la Gala Met 2022
Acum, ca urmare a faptului că Kardashian a purtat-o pe treptele Gala Met, Morrissette spune că rochia are un fermoar stricat, țesătura zdrobită la cârlige, bretelele în zona umărului sunt deterioate, iar unele mărgele și paiete lipsesc.


Morrissette a făcut fotografii cu rochia duminică, pe care le-a împărtășit cu colecționarul de suveniruri Monroe, Scott Fortner, care le-a postat pe Instagram pentru a se vedea cum arăta rochia înainte de a o purta Kardashian.

Rochia strălucitoare și strânsă pe corp a devenit parte din istoria Americii după ce Marilyn Monroe a purtat-o ​​în timp ce îi cânta „La mulți ani” președintelui John F. Kennedy în 1962.
„Marilyn a purtat-o într-o noapte și era potrivită pentru corpul ei. Era ca pielea de pe corp”, spune Morrissette.
 
Șaizeci de ani mai târziu, Kardashian a colaborat cu Ripley, ca să o poarte la Gala Met 2022. Potrivit USA Today, care citează Vogue, ea a purtat rochia doar câteva minute, după care a schimbat-o cu o copie, ca să nu strice originalul.
Respect foarte mult această rochie și ceea ce înseamnă ea pentru istoria americană. Nu mi-aș dori niciodată să stau îmbrăcată sau să mănânc cu ea sau să risc să o stric, și nu voi purta machiajul corporal pe care îl am de obicei. Totul a trebuit să fie cronometrat și a trebuit să exersez urcarea scărilor.” – a spus Kardashian pentru Vogue la acea vreme.

Profimedia
 
FOTO: Kim Kardashian în rochia lui Marilyn Monroe la Gala Met 2022
În luna mai, Ripley’s a afirmat pe Instagram că „s-a avut mare grijă pentru a păstra această bucată din istoria culturii pop”, adăugând că „starea îmbrăcămintei a fost o prioritate maximă”.
Dar Morrissette spune că este clar pentru orice expert în textile că rochia nu ar fi trebuit deloc purtată.
Când ai de-a face cu material și țesătură veche de 60 de ani, ață și paiete… tot ceea ce faci o deteriorează. De fiecare dată când o afișezi, o strici. Când cineva are îndrăzneala s-o îmbrace și să urce pe scări cu ea, înseamnă că e atât de ignorant cu privire la istoria acelei bucăți de țesătură, încât mă enervează foarte mult.” – a mai spus el. 
Pe de altă parte, tabloidul Metro susține că, de fapt, Kim kardashian nici măcar nu a putut să tragă fermoarul rochiei lui Marilyn până la capăt.
Din acest motiv, ea a legat cumva spatele rochiei, apoi și-a acoperit spatele cu un șal de blană albă – similar cu cel original pe care l-a purtat Monroe. 
În clipul VIDEO de mai jos, vedeta în vârstă de 41 de ani poate fi auzită spunând: „O, Doamne! Da, putem folosi cordonul ăla și o legăm, să o ținem deschisă?”

sursa:https://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/kim-kardashian-a-stricat-un-obiect-extrem-de-important-pentru-istoria-culturii-pop-a-americii.html?fbclid=IwAR3UCX_Ute4sahswr9KuXRjsYi39pUWLFCPUefvb8Bc-pZ8OQbqJxpxLoVw

 
 

 

  


loading...